Dupa anuntarea rezultatului alegerilor, Obama si McCain se intalnesc in spatele usilor inchise pentru a demara cel mai mare furt din istoria SUA. Furtul a fost planuit in urma cu 10 ani si avea ca punct central alegerile prezidentiale din acest an. Din echipa de hoti profesionisti mai fac parte Sarah Palin si Michelle Obama. Intamplarile ireale fac parte din ultimul episod al celebrului serial de desene animate South Park.

In timp ce americanii sarbatoresc victoria primului afro-american care ajunge la Casa Alba, senatorul McCain si presedintele Obama, alaturi de Sarah Palin si Michelle Obama, isi pun in practica planul. Tinta este diamantul Hope, in valoare de 210 milioane de dolari. Obama si McCain dezvaluie ca de fapt au participat la campanie electorala pentru ca unul din ei sa ajunga presedinte pentru a avea acces la biroul oval. De aici noul presedinte foloseste un tunel secret pentru a ajunge la diamant.

Intre timp alegatorii lui Obama petrec sub sloganul “Yes we can”, in timp ce simpatizantii lui McCain intra in depresie si se sinucid. In orasul South Park, unii dintre alegatorii lui McCain sunt cuprinsi de paranoia si spun ca SUA este pe punctul de a se destrama. Pentru a se salva acestia se inchid intr-un buncar special construit. Pentru a viziona episodul integral intrati pe www.southparkstudios.com