Cred ca Leslie Nielsen este cel mai potrivit candidat al PSD pentru alegerile prezidentiale. Se potriveste portretului robot facut de Vanghelie. Are simtul umorului spre deosebire de tot restul partidului, ar putea raspunde hahaielilor basesciene strambandu-se. Nu are experienta politica, nici nu-i trebuie, scrie Dan Selaru pe blogul sau.

Si Reagan a fost actor si Leslie Nielsen a avut un frate Vice Prim Ministru al Canadei, e suficient. Nu stie limba romana deci nu intelege ce se petrece, cum nu intelegem nici noi, deci e aproape de popor. Stie perfect limba engleza, un avantaj substantial. Are o imagine buna pe intreg globul, spre deosebire de imaginea actuala a Romaniei, care nu exista. Nu e corupt si cred ca e prea batran sa se apuce acum de furat, are 83 de ani. Toate matusile au murit de mult asa ca nu poate sa apara una noua si sa-i lase o mostenire. E motociclist deci poate sa atraga votanti de-ai lui Tariceanu. E mai batran decat Iliescu, asa s-ar termina influenta acestuia. Si un om care spune "Doing nothing is very hard to do . . . you never know when you're finished." in mod sigur nu e un prostanac.

Si-a scris autobiografia in care a mintit de la un cap la altul. Dar pe coperta era scris ca e falsa. Asa ca e mai bun decat toata clasa noastra politica. Astia nu recunosc niciodata ca mint.

Citeste si comenteaza pe Romania obiectiva.