"Societatea Comerciala "Comuna din Paris", din localitatea Petrileni, judetul Bihor - avand ca profil constructia si intretinerea utilajelor tehnologice, mai ales pentru Intreprinderea Hiperion din Orasul Stei, Jud Bihor, inchiriaza

------ GHILOTINA --------

cu trapa cu balans si cutit din otel inalt aliat

Utilajul este in perfecta stare de functionare, putin uzat, pana acum a fost folosit doar pentru taierea a 9047 de capate, are reviziile tehnice la zi (carnetul de service este tinut la zi din 14 iulie 1789).

In completul ghilotinei sunt incluse: doua cagule, una neagra, de serviciu si una rosie pentru executii in zilele de duminica sau alte sarbatori legale, manual de operare, certificat de calitate ISO 9001 pentru servicii de intretinere al firmei "Comuna din Paris", manualul utilizatorului in limbile franceza si romana, cutit de schimb si cordeluta din mesina (ira).

Specialistul nostru in servicii publice - Monsieur Paris va asigura gratuit pentru cei care inchiriaza utilajul pe perioade mai lungi de 30 d zile, instruirea personalului in amplasarea, operarea si intretinerea sa.

Se elibereaza certificate de calificare in meserie de calau, pentru toti cursantii care trec testul de aptitudini si proba practica cu note mai mari de 8,50.

Pentru informatii suplimentare si contractare va rugam sa va adresati d-lui Maximilien Rupenspinaire, serviciul desfacare, S.C. "Comuna din Paris", Sat Petrileni, Jud. Bihor, Romania, de la dl. Bleaga, a doua curte pe stanga.

Nota:

Articol din seria despre inventii de dispozitive si instrumente medicale. Doctorul care a inventat dispozitivul l-a testat personal, la indemn din inalte sfere guvernamentale. Din pacate nu mai poate da un aviz de calitatea, deoarce instrumentul si-a facut pe deplin treaba.

Acest articol nu este un pansament stomacal. In cazul in care apar manifestari neplacute adresativa doctorului sau farmacistului," scrie cititorul Mitica la articolul

"Ministrul Sanatatii:Cei care nu completeaza formularul in avion sau il completeaza gresit, vor raspunde penal"