Moto: ”Avem de refacut aceasta reforma a statului, dar avem, pe de alta parte, nevoia sa modernizam Romania” (Emil Boc). Americanul Keith Griffin, care detinea peste 1.000 de imagini pedofilice pe un CD aflat in calculatorul sau personal, a dat vina pentru prezenta acestora pe motanul sau, care ar fi sarit pe tastatura computerului sau in timp ce el descarca niste muzica, relateaza Associated Press. Celelalte animale de casa ale lui Griffin fac deja puscarie pentru viol, piratarea conturilor bancare si sechestrare de persoane, scrie Dan Popa pe blogul sau.

  • O femeie din SUA s-a indragostit de o roata dintr-un parc de distractii si planuieste sa se marite cu aceasta, relateaza site-ul Ananova. Amy Wolfe (33 de ani) este amorezata de roata de agrement, inalta de 24 de metri, inca din adolescenta. Cativa istorici romani intentioneaza sa-i trimita femeii un document confidential din care sa rezulte ca roata este un partener cel putin suspect, date fiind experientele lui Horea si Closca in aceasta directie.
  • Prostituatele sunt considerate in China mai demne de incredere decat functionarii, potrivit unui sondaj realizat de Insight China, relateaza AFP. Intrucat in Romania prostitutia nu este legiferata, daca sondajul s`ar fi facut la noi, in mod de „prostituate”, se putea trece „Jneapanul” sau „salcamul”, dupa caz.
  • Premierul Emil Boc a solicitat, sambata, in sedinta extraordinara de Guvern, Agentiei Nationale de Administrate Fiscala (ANAF) si Ministerului Finantelor sa faca o analiza cu privire la formele de manifestare a evaziunii fiscale, relateaza agentiile de presa. Potrivit unei surse apropiate discutiilor, functionarii i-au pregatit deja acest dosar, titlul de pe coperta terminandu-se in „…tul forfetar”.
  • „Spune doar „Buna !”, renunta la pupici, nu da mana”, este sloganul noii campanii a medicilor madrileni pentru prevenirea extinderii gripei A, care a facut ravagii in Spania. Daca epidemia se agraveaza, noul slogan va fi „Trage tu primul!”
  • Guvernul a convenit sambata, de principiu, ca masa salariala sa fie redusa cu aproape 3% pana in 2015, au declarat pentru NewsIn reprezentanti ai Executivului. Orice micsorare ar fi foarte apreciata de premier, care s-ar simti infinit mai confortabil la o masa mai mica (in termeni populari, masuta).
  • Premierul Boc i-a anuntat, sambata, pe membrii Cabinetului ca doreste asumarea responsabilitatii Guvernului pe legile salarizarii, pensiilor si educatiei. Analistii apreciaza ca a fost abandonata astfel asumarea iresponsabilitatii pe aceleasi legi.
  • Emil Boc a precizat ca impozitul minim a avut un efect benefic pentru ca a restrans numarul firmelor-fantoma. Partea proasta e ca angajatii fantoma ai firmelor fantoma au ajuns sa manance paini-fantoma si sa nu mai aiba cu ce-si plati niste rate-fantoma care ii bantuiau si continua sa-i bantuie.
  • Cea mai scumpa casa din lume a fost scoasa la vanzare in Germania. Pentru casa de numai 30 de metri patrati, situata pe insula Sylt, o populara statiune balneara din aceasta tara, agentul imobiliar cere 4,8 milioane de euro, ceea ce inseamna 160.000 de euro pe metru patrat, noteaza publicatia germana Spiegel. Inca nu s`a stabilit daca e vorba de efectul halucinogen al unor droguri sau o simpla amnezie a agentului imobiliar, care a uitat se pare trecutul recent de pe piata pe care activeaza.

Citeste continuarea si comenteaza peblogul lui Dan Popa.