Courtney Love, sotia raposatului Kurt Cobain, si-a inchis contul de Twitter la doar cateva zile dupa ce fiica sa, Frances Bean Cobain, trimisese, tot prin intermediul serviciului de microblogging, o scrisoare deschisa catre sora celebrei Lindsay Lohan, informeaza Reuters.

"Nu ai dreptul la orice doar pentru ca sora ta are un nume recognoscibil. Ideea ta de faima nu este faima. Este infamie. Vrei sa fii faimoasa? Pune-ti fundul la treaba si ia decizii care ar putea sa-ti catalupteze cariera intr-una durabila", spune Frances Bean, fiica lui Courtney Love si a lui Kurt Cobain, in cadrul scrisorii adresate lui Ali Lohan.

Scrisoarea deschisa poate fi citita in intregime aici.

Tot in aceasta perioada, actrita si cantareata americana Miley Cyrus si-a luat adio de la Twitter, pentru a-i face pe plac noului ei iubit, Liam Hemsworth. Tanara a vorbit despre decizia luata in cadrul unui material video postat pe YouTube.

Desi mediul online a prilejuit, lunile trecute, nasterea primul spectacol de opera creat pe Twitter, celebrul serviciu de microblogging a devenit si sursa mai multor scandaluri.

La inceputul toamnei, actrita Demi Moore si bloggerul Perez Hilton au pornit un "razboi" pe Twitter, dupa ce internautul postase fotografii cu Tallulah (fiica lui Demi Moore si a lui Bruce Willis), alaturi de comentariul: "Tallulah se imbraca precum o prostituata. Uitati-va la sanii ei!" Din replicile celor doi reiese ca cearta ar urma sa fie rezolvata la tribunal.