Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a aratat ca ar putea sa le dea lectii de dans lui Traian Basescu si lui Gigi Becali, dupa ce a dansat cu Thalia pe ritmurile piesei Amor a la mexicana. Totul s-a petrecut sub privirile Primei Doamne, Michelle Obama, in cadrul evenimentului Fiesta Latina, organizat la Casa Alba, saptamana aceasta.

Presedintele a vorbit despre faptul ca muzica latina nu ar trebui remarcata doar pentru "spiritul diversitatii", ci si pentru capacitatea de a te face sa dansezi pur si simplu.

"Chiar daca evolueaza si se schimba in permanenta, muzica latina ne vorbeste cu un limbaj pe care il putem intelege toti - despre speranta si bucurie, tristete si durere, prietenie si iubire. Ne misca si are tendinta de a ne face sa ne miscam", a explicat Obama.

Printre invitati s-au aflat si personalitati ca Eva Longoria-Parker, Los Lobos, Jennifer Lopez, Gloria Estefan, Mark Anthony.

"Trebuie sa va informez ca ati castigat, de asemenea, un Latin Grammy si veti fi facut cavaler", a glumit Jennifer Lopez pe seama lui Obama, care a primit, de curand, premiul Nobel pentru pace.