Devenit indisponibil pentru echipa sa de club, fotbalistul lui Real Madrid a inregistrat coveruri dupa cantece de Barry White si Julio Iglesias, in cadrul unui post TV portughez.

Piesele au fost inregistrate pentru o reclama la banca portugheza BES, ca un mod de a marca inceputul carierei lui Ronaldo la Real Madrid.

"Cristiano ar fi primul care ar recunoaste ca printre punctele lui forte nu se afla si cantatul. Din fericire, inregistrarea a fost amuzanta", spune o sursa din studio pentru Daily Star.

Cristiano Ronaldo nu este singurul jucator care arata un "oarecare" talent muzical. Rio Ferdinand, fost coleg cu starul portughez (la Manchester United), a aparut pe o piesa de pe albumul lui Nia Jai, intitulat Black Ice si lansat luna aceasta.

"This is Rio Ferdinand/Make sure you don't sleep on Nia Jai, White Chalk's first signing/This girl spits out fire", spune fundasul lui Man Utd.

De altfel, jucatorii din campionatul englez sunt recunoscuti pentru apropierea de lumea muzicala. Este cazul lui Andy Cole, castigator cu Manchester United al Champions League (in fata lui Bayern).

Chelsea are si ea doi cantareti, dupa ce Didier Drogba si Michael Essien apar in videoclipul Skin, cantat de Wills and The Willing.