Dupa atatea alegeri, politica, mai citesc si stiri de genul: Lucky, cea mai batrana oaie din lume - avea 23 de ani si sase luni - a murit din cauza caldurii. Ok, ok, o moarte nu e relaxanta si amuzanta, dar stirea se inscrie la fapt divers. Lucky traia la o ferma in Australia si in ciuda instalarii in sopron a unui aparat de aer conditionat, batrana mioara - media de viata pentru oi e de 10-12 ani - n-a mai rezistat. A fost inmormantata la radacina copacului ei preferat. RIP, Lucky!, scrie Anne Marie Blajan pe blogul Menaru.

  • Sarbatori relaxate fara soacre - a fost ideea hotelierilor britanici. In perioada 23-27 decembrie, lanturile Holiday Inn si Holiday Inn Express din Marea Britanie au preturi speciale, reduse cu 25% pentru familiile care vor sa scape de soacre si, implicit, de scandalurile iminente din perioada sarbatorilor. Cica specialistii au descoperit ca riscul aparitiilor unor certuri in familie de sarbatori e de cinci ori mai mare decat in mod obisnuit. :)
  • Chinezii, intreprinzatori ca intotdeauna, vand cu 10 euro umbrele precum cea folosita de Obama la coborarea din Air Force One saptamana trecuta, pe o ploaie torentiala. Chinezii au fost impresionati si cuceriti de modestia (sic!) lui Obama de a-si tine singur umbrela la coborarea din avion. :) Asa ca s-au gandit, inventivi cum sunt, sa scoata si niste bani din aceasta simpatie. Asa ca banala umbrela neagra are un pret urias, zic eu.

Astea nu sunt la categoria stiri:

  • De la colegul meu Adi: Intrebare la Radio Erevan: "Poate o tara sa fie exclusa din Uniunea Europeana ?" Radio Erevan raspunde: "In principiu nu, dar inventivitatea Romaniei nu cunoaste limite."
  • De la amicul Radu Magdin: „Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you, but nobody knows how many times you were fucked”.

Citeste continuarea si comenteaza peblogul Menaru.