Sunt aproape plictisit. Stiam ca ma calific, goddamit! Stiam si ca nu am cum iesi din primul tur, asa ca nici locul obtinut nu a fost o surpriza. Acu` trebuie sa dau iar o fuga la Mascva sa vad ce mai am de facut. N-as vrea sa-i dezamagesc (s-au purtat totusi, frumos cu mine). M-a sunat un nenorocit de ziarist sa ma intrebe ce plan economic am pentru Romania. I-am enumerat cateva dintre prioritati, alea care mi-au venit primele in minte, scrie Dan Popa pe blogul sau.

O copertina pentru magazinul de la coltul strazii mele. Doua pubele noi pentru blocul din vecini, care a ajuns sa isi arunce rosiile stricate in masina mea, exact cand trec eu pe langa ei.

Mai vreau sa infiintam locuri de munca pentru tineri. Primele doua le voi infiinta personal, urmand sa ofer o sansa in cazul a doi paraziti, daca accepta sa-mi stearga pantofii zilnic si sa stea cu o frunza de palmier in mana, cand am oaspeti. Mai am cateva idei, da` le tin pentru dezbaterea finala.

*Dom`ne va tre`i sa vad cum fac chestia aia cu scaderea TVA la 14-15% si eliminarea cotei unice. De fapt, ma gandesc sa elimin cu totul taxele si impozitele. Da-l dreaq de buget. Exista FMI ? Exista ! Pai si-atunci ?? De dat un comunicat in care sa spun ca nu avem de ce ne teme. In fond, suntem in UE, ce-o sa ne faca ? O sa ne dea afara din Europa ? Hahahaha…

Imi spune secretara ca au sunat aia de la NASA. Vorbisem cu ei sa trimitem un roman in spatiu. Am scos repede foile pe care statea munca mea de 20 de ani incoace si am inceput sa insir nume si CNP`uri. Le`am spus ca, dincolo de realitatile Romaniei, asta e adevarata prioritate : sa avem un roman in Cosmos. Deja i-am pregatit un steag al PSD sa-l infiga pe luna. Cand ala mi-a spus ca suntem la nush ce farsa, m-am enervat cumplit de incepusem sa recit « Sonata a noua » a lui Betowhen ala, cum fac eu cand sunt nervos

*I-am sunat pe ratatii aia care nu s-au calificat in turul doi si le-am zis sa-mi dea voturile. I-am si felicitat la oha pentru curaj (hahahaha) si s-ar putea sa ma inteleg cu cativa dintre ei. Cel mai greu va fi sa indeplinesc unuia cererea. Vrea sa i-l aduc pe Baiazid sa stea de vorba cu el. Le-am zis alora din staff ca nu ma intereseaza, din pamant, din iarba verde sa-mi scoatza un Baiazid, ca nu ma pot duce la negocieri cu mana goala.

Citeste continuarea si comenteaza pe blogul lui Dan Popa.