Un post de televiziune cauta un crainic. Concurentii cad la concurs,unul cate unul, pentru: dictie, cunoasterea limbilor straine, fotogenie, etc. Se prezinta unul ce corespundea din toate punctele de vedere:tanar, barbat bine, dictie perfecta, cunoscator a multor limbi, volubil si inteligent. Presedintele comisiei de examinare ii spune:

- Esti foarte bun dar nu te putem accepta, ai un tic nervos, clipesti dintr-un ochi dupa fiecare fraza ce o rostesti. Ce ar fi daca ai aparea cu stiri ca: „Basescu a promis ca va fi presedintele tuturor romanilor” urmat de un tras cu ochiul, ori „Astazi presedintele statului a participat, cu Emil Boc si Mircea Geoana, la o partida de vanatoare”, dupa care clipesti din ochi, sau „ Echipa de fotbal a Romaniei va fi desemnata cap de serie pentru preliminariile campionatului european” si clic …din ochi?

- Domnilor, daca vreau, nu mai am ticul nervos; iau un extraveral si-mi trece.

Comisia accepta reluarea probelor de concurs, dupa ce inghite pastila. Concurentul cauta prin buzunare dar peste tot, numai …prezervative. Dupa ce aduna vreo zece prezervative gaseste o pastila de extraveral, o inghite, da proba si totul iese impecabil.

Presedintele comisiei ii zice ca va primi postul de crainic si il intreaba:

-Spune-mi, ce este cu mormanul de preservative de unde le ai si de ce?

-Cum de unde, de la farmacie, intru si spun „dati-mi un extaveral” dupa care clipesc din ochi, si imediat farmacista ma serveste cu un pachet cu prezervative.

NOTA: Ai un banc, un clip funny? Vrei sa le impartasesti si celorlalti cititori? Atunci asteptam propunerile tale pe adresa fun[at]hotnews.ro.