Steve Jobs a participat, miercuri seara, la conferinta D8 "All things Digital", oferind jurnalistilor Walt Mossberg si Kara Swisher un interviu surpinzator in care a vorbit despre iPad, Adobe Flash, despre pierderea unui prototip iPhone si, intr-o incercare de a se eschiva de la raspunsul unei intrebari despre Google, despre viata sa sexuala, informeaza The Huffington Post.

Walt Mossberg si Kara Swisher l-au intrebat pe Steve Jobs, printre altele, care este relatia Apple cu Google, companie care a inceput sa dezvolte din ce in ce mai multe gadgeturi care vor sa rivalizeze direct cu produsele Apple.

La intrebarea adresata de catre Walt Mossberg: "Care este relatia dintre voi (n.r. - dintre Apple si Google)?", Jobs a raspuns, spre amuzamentul intregii sali: "Viata mea sexuala este destul de buna zilele astea. A ta cum e, Walt?

Cu toate acestea, subiectul "Google" nu a fost abandonat de catre cei doi jurnalisti. Kara Swisher l-a intrebat inca o data pe Jobs: "Priviti Google ca un concurent? Ce parere aveti despre ei?", la care boss-ul Apple a raspuns: "Ei au decis sa concureze cu noi. Nu noi ne-am bagat in afacerea cautarilor pe net".

Fragmente din discutia cu Steve Jobs puteti urmari aici.