​Actorul american Bruce Willis a aparut in cadrul emisiunii David Letterman purtand pe cap o peruca din carne, dupa exemplul celebrei cantarete Lady Gaga, scrie dailymotion.co.uk.

Bruce Willis, peruca a la Lady GagaFoto: Captura Youtube.com

"Este totul natural, este o peruca din carne. Inspirata de... cum ii zice acelei domnisoare nebune...? Gaga! Lady Gaga", a explicat actorul.

"Sunt mare fan al lui Gaga!", a precizat in gluma Willis despre cantareata care a a socat lumea in urma cu doua saptamani, cand a aparut la MTV Music Awards imbracata intr-o rochie din carne.

"Este 100% carne tocata", a continuat actorul si l-a invita pe Letterman sa guste din peruca sa "complet organica", nu inainte de a condimenta totul cu sare si piper. Prezentatorul emisiunii a acceptat provocarea, introducand in gura o bucata de carne pe care a mestecat-o pret de cateva secunde inainte de a scapa de ea in culise.

Nu este prima oara cand Bruce Willis isi acopera capul cu obiecte neobisnuite. In trecut, el a venit la o emisiune purtand un chipiu verde, ce sugera un "ecran verde", permitandu-le producatorilor show-ului sa proiecteze prognoza meteo pe chelia lui Willis.