E greu in ziua de astazi sa-ti mai gasesti sufletul pereche sau macar o pereche cat de cat. Se pare ca nici tinerii ortodocsi (o parte a lor cel putin) nu o duc prea grozav pe linia asta asa incat, cativa drept-credinciosi cu suflet mare 'au pus-o' (Doamne iarta-ma ca folosesc expresia asta) de un site de matrimoniale exclusiv pentru ortodocsi.

CapturaFoto: HotNews.ro

La "despre noi" citim:

"Suntem un grup restrans de crestini ortodocsi care dorim sa sprijinim intemeierea familiilor crestine. Este foarte important, mai ales pentru buna educatie a copiilor, ca ambii soti sa fie crestini ortodocsi, preferabil practicanti. Sunt tot mai putine familii de acest fel, din pacate, ceea ce este grav. Oferim acest serviciu gratuit. Acesta nu este un site matrimonial obisnuit. Scopul anunturilor este unul singur: casatoria. Intre crestini. Criteriile de cautare sunt altele. Consideram ca diplomele, averea sau pasiunile marunte de zi cu zi sunt mai putin importante."

Matrimoniale si matrimoniale

Matrimoniale si matrimoniale

Foto: Hotnews

Completezi cateva campuri de gen: asculti sau nu manele, cat de des mergi la Sfanta Liturghie sau ce inaltime ai si primesti un raspuns cu posibile tipuri de partenere... de viata, se-ntelege!

Unul din colegi (uciga-l toaca ca rade de astfel de initiative) a completat campurile respective si a aflat ca ideal pentru el ar fi "o viitoare preoteasa". Noua nu ne ramane decat sa le uram acestor tineri cu initiativa bun venit pe www (parca asta era plasa masoneriei, a diavolului?!), casa de piatra fara rate prea mari si multi copii frumosi. Amin si Doamne-ajuta!

P.S. Nu uitati va rog sa semnati si cererea pentru eliberarea din inchisoare a pr. Corogeanu de la Tanacu!:)