Dupa ce ieri am luat la cunostinta despre un site de matrimoniale exclusiv pentru tinerii ortodocsi si parintele meu duhovnic a anuntat ca ma afuriseste, astazi am primit inca un link care arata ca industria religiei se misca fara inhibitii in secolul XXIl .

captura siteFoto: Hotnews

Iata cum poti sa dai un pomelnic online in cativa pasi: bifezi scopul (pentru sanatate, pomenirea mortilor, parastas etc.), apoi completezi pomelnicul (Vasilica, Gheroghita etc.), precizezi Biserica/manastirea la care trimiti pentru ca apoi sa treci la facturare...

Preturile? 1 euro pe zi-24 de euro pe luna. Se poate plati prin PayPal/Mastercard/Visa/AmericanExpress

Lista preturi

Lista preturi

Foto: Hotnews

Scopul? "Prin acest serviciu oferim ajutor romanilor de pretutindeni sa fie pomeniti la sfintele slujbe, pentru a-si intari credinta stramoseasca si a primi mai repede putere in vreme de necaz."

Pai de ce sa se mai trezeasca crestinul sa se duca la Utrenie si sa dea un pomelnic cand poate dormi frumos pana pe la 11-12? Asteptam cu interes DVD-uri cu Sfanta Liturghie precum si posibilitatea de a o descarca de pe siteuri specilaizate in format mp3 si a o asculta in tramvai in drum spre locul de munca sau spre stadion. Doamne-ajuta!