Un cuplu a ales o statiune idilica dintr-un complex hotelier din Maldive, considerand ca acesta ar putea fi locul perfect pentru reinnoirea juramintelor de casatorie. Dar fericirea lor s-a transformat in umilire dupa ce un clip a fost postat pe YouTube iar din subtitrarea mesajului transmis de un angajat al hotelului, in limba locala Dhivehi, a reiesit ca era de fapt vorba de un sir de insulte, relateaza The Telegraph.

"Esti porc. Copiii rezultati din acest mariaj vor fi bastarzi. Casatoria voastra este nula", intona angajatul hotelului in timp ce tinerii casatoriti isi tineau mainile pios, cufundati in rugaciune.

"Nu sunteti genul de oameni care puteti avea o casatorie adevarata. Unul dintre voi este infidel, celalalt este ateu", a continuat maestrul de ceremonie.

Ceremonia a avut loc la Reef Vilu Beach Resort si Spa, unde tariful pentru acest privilegiu este de 820 de lire sterline. Pe site-ul hotelului se arata ca o asemenea ceremonie la apus de soare este modul perfect "pentru a marca o piatra de hotar in calatoria dumneavoastra uimitoare impreuna".

Desi identitatea cuplului a fost confidentiala, se crede ca tinerii casatoriti erau elvetieni.

Inregistrarea video a declansat un adevarat scandal in Maldive, o zona care depinde de turism. Guvernul a ordonat demararea unei investigatii a politiei. Ismail Yasir, adjunctul ministrului Turismului s-a declarat "foarte ingrijorat".

"Am cerut conducerii statiunii sa ne informeze ce masuri au luat. Suntem jenati si indignati. Dorim sa-i asiguram pe toti cei care ar dori sa vina in Maldive ca vom lua in serios astfel de incidente si vom lua masuri."