​Senatorul Liviu Campanu propune ca solutie de depasire a actualei crize din Romania un guvern de tehnocrati condus de Prea Fericitul Daniel, patriarhul Romaniei. El a declarat, luni, pentru Agerpres, ca intai-statatorul Bisericii Ortodoxe Romane a dovedit ca are calitati manageriale, iar biserica se bucura de credibilitate in randul populatiei.

Liviu CampanuFoto: Agerpres

"Mare parte dintre moldoveni au auzit despre patriarhul Daniel si stiu ce a facut el, din punct de vedere economic. Am vazut cum s-a dezvoltat economic Mitropolia Moldovei si Bucovinei. Eu chiar cred in aceasta solutie. Nu am aruncat-o pe piata intamplator", a afirmat Campanu.

Ideea nu este insa una tocmai noua. Ce nu se stie insa este ca prea cuviosul Ilarie a venit cu aceasta idee salvatoare inca din septembrie 2009. Mai mult, acesta a intocmit intreaga lista a unui guvern de uniune nationala care sa scoata Romania din marasmul politic si moral in care se afla.

Iata propunerile cuviosului Ilarie.

Presedinte: Marian Bataiosu

Acest om binecuvantat de Dumnezeu, fost badigard si tragator de fiare, daca va fi ales Presedintele Romaniei, se va bate corp la corp cu sistemul. Marian Bataiosu va construi o Romanie crestina, va face ca tarisoara noastra sa renasca din cenusa, victorioasa si de Dumnezeu iubitoare.

Prim-ministru si Viceprim-ministru: Patriarhul Daniel -argumentele sunt de prisos. Le-a enumerat si dl senator Campanu mai sus, fie-i mandatul binecuvantat.

Ministrul Administratiei si Internelor, Ministrul Apararii Nationale:Miron Cozma, revolutionar post-Revolutie, s-a rugat la Manastirea Cozia la ultima mineriada, in drum spre Bucuresti

Ministrul Finantelor, Ministrul IMM-urilor, Comertului si Mediului de Afaceri, Ministrul Economiei: George Becali, om de afaceri de succes, crestin adevarat, a dat bani la Athos

Ministrul Justitiei Si Libertatilor Cetatenesti, Ministrul Sanatatii Publice: Victor Roncea, avocat si jurnalist crestin opus cipurilor biometrice, avorturilor si vaccinurilor

Ministrul Tineretului si Sportului, Ministrul Dezvoltarii Regionale si Locuintei: Cristian Pomohaci, preot ortodox care a lansat hituri si pricesne in voga printre tineri, precum "Ce dulce ii viata cu Iisus" sau "Jos sub crucea rasturnata"

Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale: Dan Bitman, solist -Aceasta ultima propunere arata inca o data (oare mai era nevoie?) ca parintele Ilarie este vazator cu duhul. Sau Sebastian Vladescu se spovedeste la el?

vezi lista intregului guvern pe blogul cuviosului Ilarie

Ramane totusi o intrebare de final: Cine de la cine se inspira in astfel de proiecte grandioase? Senatorii si ministrii de la cuviosul Ilarie?... Cuviosul Ilarie de la Carol al II-lea? Discutia ramane deschisa:)