Primarul comunei prahovene Magurele, Ion Apostolescu, i-a declarat, vineri, Elenei Udrea, in fata membrilor prezenti la Conferinta Judeteana de alegeri, de la Ploiesti, ca doarme cu fotografia acesteia sub perna, pentru ca de ea depinde realizarea unui proiect, transmite Mediafax. Presedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, i-a cerut primarului Apostolescu sa o prezinte celor prezenti la Conferinta pe Elena Udrea, aflata, alaturi de Emil Boc si alti lideri PDL, printre invitati.

"Va rog sa prezentati invitatul urmator asa cum ati facut-o in fata mea, domnule primar. Haideti, sa fim sinceri cu colegii nostri, nu am avut niciodata ceva de ascuns", i-a spus Anastase lui Apostolescu, in aplauzele celor prezenti.

Primarul a anuntat, de la microfon, prezenta Elenei Udrea la eveniment: "As vrea in mod deosebit sa anunt cu respect prezenta la lucrari a doamnei ministru Udrea Elena". Presedintele PDL Bucuresti s-a ridicat, iar democrat-liberalii aflati in sala au aplaudat.

Primarul a spus, la microfon, ca vrea sa ii faca o destainuire Elenei Udrea: "Permiteti-mi, doamna ministru, sa va fac o destainuire, doar dumneavostra. Eu dorm cu poza dumneavoastra sub perna". Cei prezenti au izbucnit din nou in aplauze.

Apostolescu a spus ca face acest lucru dintr-un motiv care nu-i face sotia geloasa, si anume acela ca de ministrul Elena Udrea depinde construirea unui camin cultural la Magurele. El i-a explicat ministrului Dezvoltarii Regionale ca de ea depinde aprobarea unui proiect privind construirea unui camin cultural in comuna Magurele, un proiect de care locuitorii comunei au mare nevoie.

La randul sau, Elena Udrea i-a multumit primarului: "Recunosc ca la inceput eram oaresce emotionata auzind despre ce se intampla, dar presupun ca daca asta e motivul, sunt multi primari care au undeva, prin birou macar, fotografia mea cu un memoriu in mana".

Afirmatia primarului a provocat reactii in randul celor peste 750 de delegati care participa la alegerile din PDL Prahova. Unii dintre cei prezenti au spus, razand, ca daca ar fi ca toti primarii care au proiecte depuse la Ministerul Dezvoltarii Regionale sa procedeze precum cel din Magurele, multi dintre edilii din Romania ar dormi cu poza ministrului sub perna.