Actualitatea politica consemneaza trei evenimente semnificative la acest inceput de saptamana. Deputatul PSD Marian Ghiveciu a participat la editia secunda a festivalului "Puritatea inseamna viitor" din Pogoanele - un eveniment fara nici un fel de conotatie politica, PDL Cluj si-a "adus aportul" la dotarea bibliotecilor satesti cu carti donate de clujenii inimosi, iar PC Sector 6 a gazduit emotionanta festivitate prilejuita de inmanarea a 180 de carnete de partid. :)

Marian GhiveciuFoto: Camera Deputatilor

1. "BIROU PARLAMENTAR

Deputat Marian GHIVECIU

Comunicat de presa 30.05.2011

Sambata si duminica, la initiativa deputatului Marian Ghiveciu, la Pogoanele a avut loc a doua editie a unui festival care se nastea anul trecut, sugestiv intitulat de aceasta data 'Puritatea inseamna viitor', si care, fara nici un fel de conotatie politica, nu vizeaza decat dezvoltarea sportului in randul tinerilor.

Nu au participat doar au participat doar elevi de la scolile din orasul unde a avut loc manifestarea, cei peste 600 de copii prezenti fiind de la toate unitatile de invatamant din comunele Colegiului 5. Cu un singur amendament, scoala Caldarasti, deputatul Ghiveciu chiar declarand ca se simte trist pentru ca unii nu reusesc sa treaca peste anumite orgolii de partid si sa vada partea buna a lucrurilor. In prima zi au avut loc concursuri sportive la mai multe discipline, dar nu au lipsit nici probele educative, cum a fost concursul organizat de Crucea Rosie, concursul de desen, proba de religie sau chestionarele Asociatiei de Lupta Antidrog.

Duminica, pe langa festivitatea de premiere a micutilor, care au primit din partea deputatului diploma, cupe si, la fel ca anul trecut, excursii la Parlament, ocupantii locului unu la toate disciplinele urmand sa beneficieze de o tabara gratuita la mare, cei prezenti au asistat si la un spectacol artistic. Spectacol al Ansamblului Ciuleandra, condus de profesoara Paraschiva Dobre si sustinut financiar de Biroul Parlamentar Marian Ghiveciu, si al trupei Craitele, finalul fiind unul de poveste, atunci cand pe scena au urcat Nemuritorii. Si asta nu a fost tot, Stan Tudor, presedintele filialei PSD Pogoanele alaturi de deputatul Ghiveciu a organizat o tombola pentru oras si satul Caldarasti, unde s-au acordat premii substantiale, pentru cei mari de aceasta data, premii costand in flexuri, bormasini, cuptoare cu microunde, televizoare, biciclete si frigidere. De un premiu special, o bicicleta performanta, s-a bucurat Carlig Cristiana, castigatoare a locului unu la un important concurs pe tara, pentru ca, asa cum a tinut deputatul Ghiveciu sa precizeze, valorile trebuie reconoscute indiferent unde s-ar afla ele. Iar pentru anul viitor, a sustinut politicianul, are de gand sa vina cu lucruri noi, iar acest festival de la Pogoanele sa fie recunoscut nu numai in judet, ci chiar pe tara, de astfel de activitati avand nevoie tinerii pentru a se dezvolta si creste armonios.

Biroul de presa al deputatului Marian Ghiveciu"

2. "Comunicat de presă - PDL Cluj

(29 mai 2011)

Ref. la: Ziua PDL a fost sărbătorită de tinerii din PDL Cluj printr-o acţiune de dotare a bibliotecilor comunale

Conform noului statut al Partidului Democrat Liberal, ultima duminică din luna mai este ziua PDL. Cu această ocazie, Organizaţia de Tineret a PDL Cluj a dorit să marcheze această zi, dotând câteva biblioteci comunale din judeţul Cluj. Astfel, bibliotecile din comunele: Aghireşu, Ciurila, Măguri Răcătău, Negreni, Cuzdrioara, Buza, Mănăstireni, Ceanu Mare, Luna au fost dotate cu un număr de peste 4 500 de cărţi, strânse de către OT PDL Cluj, de la clujenii inimoşi care au dorit să îşi aducă aportul la dotarea biblioteci care deservesc foarte mulţi tineri şi în special copii.

Această acţiune reprezintă o tradiţie pentru organizaţie noastră care, anul trecut a reuşit să strângă cărţi cu care au fost dotate alte 7 biblioteci comunale. De asemenea, prin astfel de acţiuni, OT PDL Cluj doreşte să vină în sprijinul tinerilor prin iniţiative concrete.

Biroul de presă al PDL"

3. "Comunicat de presă - PC sector 6

Stefan Florescu a inmanat 180 de carnete noilor membri ai Partidului Conservator

Partidul Conservator Sector 6 a organizat ieri, 28 mai 2011, la sediul din Bulevardul Timisoara nr. 69, festivitatea prilejuita de inmanarea a 180 de carnete de partid, noilor membri ai acestei formatiuni politice.

Carnetele au fost inmanate de catre Stefan Florescu, presedintele Partidului Conservator Sector 6, care a fost impresionat de numarul mare de tineri care s-au alaturat acestui partid, aproape jumatate dintre noii membri, fiind foarte tineri.

La aceasta festivitate au participat membri si simpatizanti ai Partidului Conservator.

Atat varstnicii, cat si cei mai tineri membri ai Partidului Conservator Sector 6 au fost emotionati de festivitatea de primire in acest partid, organizata special pentru ei, de catre Stefan Florescu.

"In urmatoarele saptamani, vom organiza si alte festivitati de inmanare a carnetelor de membru, pentru ca sunt foarte multe persoane din Sectorul 6 care doresc sa ni se alature", a declarat Stefan Florescu.

29 mai 2011"

Sursa comunicatelor: Agerpres