Peste 1.600 de persoane au aparut la petrecerea unei adolescente din Germania care a implinit 16 ani, dupa ce a facut invitatia la ziua ei in mod public pe Facebook, din greseala, relateaza Reuters.

Tanara Thessa a plecat de acasa si a alertat politia din Hamburg dupa ce 15.000 de utilizatori au acceptat invitatia, inainte de petrecerea de vineri seara, a declarat purtatorul de cuvant al politiei.

Cei circa 1.600 de petrecareti s-a inghesuit pe strada in fata casei ei, in timp ce 100 de politisti au stat in zona pentru a mentine ordinea, intre orele 19.00 si 02.00.

Acest lucru s-a intamplat pentru ca Thessa a uitat sa marcheze ca "privata" petrecerea pe Facebook.

Politia a anuntat ca 11 persoane au fost duse la sectie, pentru agresiune fizica, opunere de rezistenta sau distrugerea proprietatii

"A fost in general o petrecere linistita. Au fost niste focuri aprinse neregulamentar, cateva acte de violenta si consum de alcool, distrugerea proprietatii. Au existat petreceri mai mari planificate in Hamburg, dar aceasta cred ca este cea mai mare petrecere neplanificata care a avut loc vreodata," a spus purtatorul de cuvant.