Vasile si Ion, doi prieteni in varsta, se intalneau in parc in fiecare zi sa hraneasca porumbeii, sa priveasca veveritele si sa discute despre problemele lumii. Intr-o zi, Ion nu a aparut.

Vasile nu stia nimic despre asta si s-a gandit ca poate a racit sau ceva. Dar dupa ce Ion nu a aparut pentru o saptamana sau mai mult, Vasile era, intr-adevar, cam ingrijorat. Cu toate acestea, deoarece singurele momente in care s-au intalnit, au fost in parc, Vasile nu stia unde locuieste Ion, asa ca i-a fost imposibil sa afle ce s-a intamplat cu el.

A trecut o luna , si Vasile s-a gandit ca il vazuse pentru ultima data pe Ion. Dar intr-o zi, Vasile a venit in parc si - sa vezi si sa nu crezi! - aparuse Ion !

Vasile a fost foarte emotionat si fericit sa-l vada si i-a si spus acest lucru. Apoi a spus :

- Pentru numele lui Dumnezeu, Ioane, ce s-a intamplat cu tine?"

- Am fost in inchisoare.

- Inchisoare? striga Vasile. Pentru ce?

- Ei bine,o stii pe Maria, chelnerita draguta, blonda de la cafeneaua unde merg cateodata?

- Da, a spus Vasile. mi amintesc de ea. Ce e cu ea?

- Ei bine, ea a depus plangere de viol impotriva mea, si, la cei 75 de ani ai mei, am fost atat de mandru, incat atunci cand am ajuns in instanta - am pledat "vinovat!".

NOTA: Ai un banc sau un clip funny? Vrei sa le impartasesti si celorlalti cititori? Atunci asteptam propunerile tale pe adresa fun@hotnews.ro.