NAVIGON a anuntat ca ofera doua noi modele GPS, 4300T si 3300 Max. Acestea sunt primele dispozitive care invata din obiceiurile soferului, si ii fac recomandari bazate pe acestea. Sistemul salveaza permanent datele, si da sfaturi ce tin cont de zi si ora.

Amandoua includ MyRoutes, o noua caracteristica integrata de firma, care permite individualizarea navigatiei si duce la o cale unica de personalizare a planificarii rutelor.

Aceasta pune la dispozitie trei alegeri pentru rute, cu distante si timpi estimati de sosire, totul fiind calculat luandu-se in considerare factori precum limitele de viteza, strazile in constructie si aglomerarea traficului.

"Orice dispozitiv te poate duce din punctul A in punctul B, adevarata provocare este de a oferi clientilor posibilitatea de a depasi obstacolele ce le ies in cale in fiecare zi", a declarat Michael Roach, Presedinte Executiv al NAVIGON, in comunicatul de presa emis astazi.

Modelul 4300T costa aproximativ 280 de dolari, iar 3300 Max 180 de dolari si vor putea fi achizionate in curand si online.

Alex Sima - TownPortal