Eye-Fi lanseaza doua carduri de memorie wireless, de 4GB, cu posibilitatea de upload pe YouTube si Flickr. Cardurile SD pot transmite direct catre web clipurile filmate din camera digitala sau calculator.

In plus fata de incarcarea automata de poze, cardurile Eye-Fi transmit acum si video. "Magia noilor carduri Eye-Fi este ca functioneaza cu camera pe care deja o ai ca sa captureze si sa transmita fotografii si clipuri video", a declarat Jef Holove, CEO al Eye-Fi.

"Fie ca iti petreci timpul cu copiii sau conversezi cu un prieten, memoria acelui moment se va uploada in background si va putea fi impartita instantaneu", se mai arata in comunicatul de presa.

Cardurile Eye-Fi Share Video si Explore Video pot trimite datele direct catre cel putin 25 de siteuri si retele sociale. Fotografiile si clipurile primesc automat un tag geografic legat de locatia in care au fost facute, oferind in acelasi timp acces la peste zece mii de locatii Wi-Fi speciale.

Cele doua carduri pot fi comandate online pentru 79 si respectiv 99 de dolari, urmand sa fie disponibile si in magazine de la sfarsitul lunii.

Alex Sima - TownPortal