Noul single Death Blossoms va capata titlul de "continut downloadabil" si va fi pus la dispozitia publicului incepand cu 12 martie.

Rise Against se va alatura astfel listei in continua crestere de artisti care fac muzica special pentru Activision Publishing.

Doua melodii ale trupei faceau deja parte din versiuni anterioare ale jocului, nefiind insa facute special pentru acesta.

"Guitar Hero continua sa fie o platforma pentru artistii care vor sa castige expunere", a declarat Tim Riley, Vice-presedinte al Departamentului muzical din cadrul Activision Blizzard. "Suntem incantati ca Rise Against au fost dornici sa compuna si sa inregistreze piesa exclusiv pentru audienta noastra, oferindu-le fanilor posibilitatea de a downloada muzica nemaiauzita in alta parte", adauga Tim in comunicatul de presa.

Intregul pachet Rise Against va fi disponibil saptamana viitoare pe Xbox LIVE Marketplace pentru 440 puncte Microsoft si pe PlayStation Store pentru aproximativ 6 dolari. Fiecare piesa va putea fi downloadata separat pentru 2 dolari.

Rise Against - Prayer of a refugee

Alex Sima - TownPortal