BERBEC

Ii uimiti pe toti cei din anturajul apropiat prin modestia pe care o manifestati in toate ocaziile, chiar si in cele privitoare la afaceri si la gratificatii. Va comportati diferit cu cei pe care ii cunoasteti acum (marti si miercuri) si pe care doriti sa-i impresionati prin energie si tenacitate. Joi, obtineti un contract nou, pe baza antamarilor de acum doua saptamani. Va manifestati sentimentele fara retinere, dar uneori uitati sa comunicati date importante si pareti a claca din cauza emotiilor. Nativele sunt lipsite de combativitate si devin mai tandre.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – luni

TAUR

Emotivitatea pe care o manifestati se rasfrange asupra activitatii profesionale in mod destul de nefericit. Marti si miercuri, primiti sfaturi proaste si chiar le urmati plin de incredere. Faceti declaratii care au menirea sa va intareasca pozitia in colectivul din care faceti parte, dar nu obtineti imaginea dorita. Regretati vineri lipsa de tarie si incapacitatea de a fi categoric. Cea mai norocoasa zi este joi, cand impulsurile sunt potrivite si reactiile celor din jur pe masura. Nativelor li se fac reprosuri nemeritate intregul interval.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti

GEMENI

Intervalul se va dovedi extrem de important pentru cei care se implica in activitati de comert sau lucreaza cu straini. Intreaga perioada considerati ca nu primiti gratificatiile meritate si "fierbeti" pana primiti o veste imbucuratoare. Apar negocieri miercuri, de care depind toate investitiile dv. viitoare. Va atrage stabilitatea si acceptati greu contracte cu persoanele pe care le cunoasteti acum, dar aveti nevoie de bani multi pentru familie. Starea de sanatate este caracterizata de mici crize biliare sau de colici renale. Nativele sunt fericite doar pentru ca isi achita toate datoriile.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

RAC

Nu mai vreti sa auziti de problemele celor din jur. Parca toti s-au vorbit sa vina sa va povesteasca necazurile lor si va cer sfaturi, cand dv. sunteti satul de obstacolele de care va tot loviti. Marti si miercuri, aveti senzatia ca nu va puteti controla destinul si ca trebuie sa faceti iar multe drumuri pentru obtinerea unor acte inutile. Incercati sa evitati contactul cu persoanele care va enerveaza de obicei. Se petrec lucruri de care aflati cu intarziere si pe care nu le mai puteti contesta. Majoritatea nativelor ar prefera sa fie casnice, departe de furia lumii.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

LEU

Restructurarile de la serviciu nu va convin deloc, dar realizati ca sunt foarte importante si nu luati atitudine vadita. Incepeti cu entuziasm activitati noi, insa va ascundeti sentimentele cu grija pana si de membrii familiei. Sunteti protejat si remarcat la mijlocul intervalului. Pregatirea dv. anterioara va poate propulsa acum in functii de raspundere. Joi si vineri, beneficiati de ajutoare financiare sau faceti investitii exceptionale. Sambata, sunteti pacalit de vecini sau de prieteni. Nativele sunt gata sa se lupte cu toata lumea pentru a-si apara drepturile.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

FECIOARA

Intoarceti in favoarea dv. situatii din care altii nu ar reusi sa iasa cu numele curat. Sunt avantajati cei foarte tineri sau cei care pana acum au fost someri. Luni va bucurati mai mult decat este necesar pentru mici castiguri si le impuneti celor din familie necesitatea de a face economii. Miercuri si joi, deja nu mai aveti bani si va lasati cuprins de disperare. La sfarsitul intervalului, este necesar sa plecati la drum lung impreuna cu un membru al familie sau cu un prieten, dar nu parasiti casa pana nu straluceste ca un pahar. Nativele sunt cuprinse de un fel de furie creatoare (sau doar fac curat).

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata

BALANTA

Incepeti saptamana prin a primi bani si sunteti foarte fericit si gata sa le faceti surprize placute celor dragi. Apar tensiuni majore din cauza inflexibilitatii de care dati dovada miercuri. Nesiguranta de joi se transforma in agitatie absolut nefolositoare. Va restructurati activitatea din dorinta de a fi mai liber si mai folositor pentru ceilalti. Statutul profesional se schimba vineri, dar nu asa cum doriti. Veti afla secrete importante care nu va vor aduce prea multa multumire. Nativele sunt din cale afara de curioase si iau "interviuri" vecinilor.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – joi

SCORPION

Primiti informatii neoficiale care va intriga si va imping sa luati decizii majore. Dejucati intrigile adversarilor si luati parte la o negociere importanta pentru partenerul de viata. Marti, primiti cu modestie sfaturi din partea celor fara experienta. Joi va impuneti prin dinamism, iar vineri, prin intelepciune. Modul subtil prin care ii dirijati pe cei din anturaj va aduce diverse foloase, unele foarte mari. La sfarsitul intervalului, stabiliti intalniri importante pentru saptamana urmatoare. Nativele urmeaza pas cu pas sfaturile primite de la familie.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

SAGETATOR

Va loviti de opozitii puternice din partea unei persoane pe care ati iubit-o candva. Sunteti implicat acum in alta poveste de iubire si nu mai percepeti cu amabilitate necazurile fostului partener. Miercuri, faceti gesturi prin care sa obtineti mai multa stabilitate profesionala si financiara. Deciziile de acum au importanta pentru intreg anul. Joi, alte complicatii sentimentale. La sfarsitul intervalului, trebuie sa fiti atent ce vorbiti cu cei de la serviciu, pentru a nu da loc la interpretari bizare. Nativelor li se retrocedeaza mosteniri ori doar mici sume de bani.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

CAPRICORN

Va grabiti tot timpul si sunteti in criza de timp orice ati face. Va impacati cu persoanele mai in varsta din anturaj si primiti pe neasteptate cadouri valoroase. Marti si joi, multa indarjire si renuntare la o intalnire cu cei dragi. Din punct de vedere sentimental, viata pare din ce in ce mai incurcata. Este bine sa nu incercati sa rezolvati problemele altora, care trebuie sa-si vada de propriile interese. La sfarsitul intervalului, vi se aproba cereri de care deja ati uitat si care nu mai sunt necesare. Nativele par indragostite, insa este vorba doar de un fel de "ameteala".

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

VARSATOR

Partenerii dv. sunt din ce in ce mai iritati din cauza afirmatiilor dv. referitoare la investitiile proprii. Replicile dure vor provoca certuri si vor aparea conflicte durabile. Marti si miercuri, exista pericole la locul de munca care va iau prin surprindere. Gafele de joi sunt luate in gluma de catre sefii directi, care insa nu uita sa va dea unele avertismente. Imaginea Varsatorilor este in pericol, daca vor continua sa neglijeze modul in care se imbraca (sunt perceputi gresit). Nativele sunt mai cochete, dar si mult mai dornice de libertate amoroasa.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

PESTI

Rudele prin alianta va fac surprize si va dau cote parti din venituri comune. Discrepantele financiare apar din cu totul alte zone. Luati in serios propunerile facute de sefi si dati un fel de examen pentru a fi promovat. Sunteti incarcat de energie si dati nastere la interpretari si barfe. Miercuri, sunt posibile accidente casnice care necesita alte noi cheltuieli. Viata afectiva este linistita, dar si plictisitoare intrucatva. Ambiguitatile sentimentale se pastreaza la cote acceptabile. Nativele sunt din ce in ce mai tandre si mai miloase.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni