BERBEC

Este posibila producerea unor accidente (alunecari de pamant, prabusiri etc.), in care sa fie implicate mai multe persoane, astfel incat sa fie necesara interventia urgenta a medicilor. Nativii sunt atrasi de femeile "focoase" si cochete. Totii trebuie sa se fereasca de declansarea unui conflict, mai ales la vremea pranzului, miercuri. In cazul in care se amesteca si un alt nativ nascut in zodia Berbec, discutiile vor fi nesfarsite – un fel de cearta in care toata lumea vorbeste si nimeni nu asculta. Nativele tinere se implica in joburi noi de sezon pentru obtinerea de venituri suplimentare.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice –sambata

TAUR

Declaratiile de marti ale liderilor politici nascuti in Taur vor fi deosebit de intelepte, iar deciziile ce se vor lua in acest domeniu vor avea repercusiuni benefice pentru intreaga societate. Miercuri, la vremea pranzului, va avea loc o intalnire importanta. Recrudescenta unor neintelegeri pe plan sentimental, care insa nu vor afecta in mod direct starea de spirit, va surprinde familia. Vor fi sistate unele proiecte. Toti Taurii vorbesc mult si se poate spune ca sunt fericiti (incep sa primeasca daruri consistente). Nativele sunt mai putin incapatanate si foarte atente la dorintele celor din jur.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

GEMENI

Toti nativii sunt exagerat de amabili cu cei din jur. Pot foarte usor sa fie acuzati de ipocrizie, cu toate ca sunt sinceri. Toate excesele sunt pedepsite intr-un fel sau altul. Miercuri, Gemenii se decid sa se separe de partenera de viata, numai ca foarte putini vor mai gandi la fel si peste doua zile. Este posibil sa fie rupte relatiile parteneriale cu partenerii din Sagetator. Calatoriile sunt reprogramate si nativii adolescenti intra intr-un impas sentimental. Ambitie exagerata pentru toti. Geminienele vorbesc mult si cheltuiesc mai mult decat primesc.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – luni

RAC

Trebuie respectate cu strictete dozele medicamentoase. Sunt posibile intoxicatii (cei care stiu ca sunt alergici vor trebui sa fie mai atenti decat de obicei). Cei din primul decan se afirma in conditii neobisnuite (sunt avantajati militarii si cei din structurile de securitate). Nativii de varsta a treia se grabesc sa faca interventii verbale si intra in incurcaturi, daca se colaboreaza cu Varsatorii in probleme de afaceri. Este posibil sa fie aflate secrete care au fost pazite cu grija pana acum. Racii au impresia ca gandesc logic, dar vor descoperi ca se insala. Nativele sunt preocupate doar de schimbarile locuintei pe care le viseaza de ani de zile.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

LEU

Mai energici, stiu cum sa se organizeze pentru a obtine efecte surprinzatoare. Intregul interval, va puteti baza pe colegii de curand angajati, care vor sa se dovedeasca cei mai utili. Prea energic pentru a avea rabdare cu cei din anturaj, iar in familie, prea obosit ca sa faceti declaratiile asteptate. Colegii va ofera ajutor, fiind foarte intelegatori. Puneti in practica proiecte care va pot aduce bani, mai ales daca veti colabora cu nativii din Fecioara. Este bine sa nu va implicati in toate activitatile si sa nu faceti excese alimentare. Nativelor li se recomanda diete stricte pentru a putea folosi hainele de anul trecut.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – vineri

FECIOARA

Toti nativii recunosc in acest interval meritele colaboratorilor si vor incerca sa aplaneze conflictele in care sunt implicati. Ingrijorare joi din pricina starii precare de sanatate a unei rude. Banii vin mai repede si mai usor, de unde nici nu va asteptati. Din ce in ce mai gelosi, se cearta cu persoana iubita pentru tot felul de cicaleli. Este indicata totusi mai multa diplomatie in relatiile cu cei din jur. Altercatiile cu prietenii dv. si dorinta de a-i pedepsi apar pe neasteptate. Nativele nu vor sa amane calatoriile pe care le-au planificat cu o deosebita grija.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – luni

BALANTA

Rabdarea va lipseste intregul interval. Ii puneti la grea incercare pe colegi, din cauza tendintei de a colabora cu adversarii de pana acum. Nativii sunt foarte activi din toate punctele de vedere. Miercuri si joi, relatiile familiale sunt aproape perfecte. Se pot instala totusi nemultumiri din cauza stresului si a programului care va suprasolicita. Joi, este singura zi din aceasta saptamana in care pot primi bani, iar daca intarzie, vor recupera sansele abia luna viitoare. Oamenii de afaceri au sanse de reusita joi si vineri. Nativele rastoarna casa si fac deja invitatii pentru cei care spera sa le fie de folos.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – luni

SCORPION

Mai prietenosi decat de obicei si mult prea preocupati de propriul camin (unii incearca pe toate caile sa-si faca rost de o casa numai a lor), vor bani multi, tocmai cand este sacul gol. Durerile de cap sunt din ce in ce mai suparatoare miercuri. Gandesc rational, au o inteligenta iesita din comun si o capacitate de adaptare invidiata de cei din anturaj. Li se propune vineri o calatorie lunga (unii vor pleca peste hotare) si din aceasta cauza este posibil ca prietenii sa fie invidiosi si sa-i barfeasca. Nativele sunt nemultumite de partenerul lor de cuplu si incearca sa-l revitalizeze.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice –sambata

SAGETATOR

Conflict cu o prietena iubita, pe care o poate neutraliza insa usor un nativ din primul decan. Sexul este preocuparea cea mai importanta, dar poate deveni periculos miercuri. Vizite absolut necesare la o persoana bolnava, spitalizata de mult timp sau imobilizata la pat. Nativii se lasa cuprinsi de ambitie, fara a face insa eforturi deosebite, decat in sensul unor achizitii pe care le place sa le numeasca investitii. Joi, toti spun lucruri trasnite. Intregul interval, Sagetatorii sunt mai prietenosi, dar si mai confuzi. Nativele sunt vesele, optimiste si gata sa-si ajute a mia oara prietenii.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

CAPRICORN

Norocul profesional le este potrivnic intregul interval tuturor nativilor, asa ca este de preferat sa nu deschida noi fronturi impotriva adversarilor. Daca au insa un partener Varsator, pot sa faca orice vor, cu conditia sa actioneze impreuna. Capricornii primesc totusi bani aproape intregul interval. Toti nativii sunt foarte influentabili, mai ales daca este vorba de participarea la unele excese, care le fac rau. In intimitate, folosesc un limbaj aproape trivial, ca un fel de supapa de defulare. Este bine sa se faca un control medical pentru a nu se folosi medicamente in exces. Nativele accepta deja invitatii pentru sarbatorile de familie (nu au niciun chef sa faca pregatiri si sa primeasca oaspeti).

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – duminica

VARSATOR

Cei mai avantajati nativi sunt cei din primul decan, deoarece sunt mai norocosi. Nu sunt in stare sa faca mai nimic in a doua parte a intervalului si chiar este de preferat sa stea in pat. Mai tot timpul filozofeaza, iar daca au un partener intim Taur, sunt nervosi. Celibatarii fac cunostinta cu persoane cu care ar vrea sa se casatoreasca. Nativii care se cununa in acest interval vor avea noroc in casnicie, dar un partener cam libertin. Oricum, este o perioada foarte buna pentru stabilirea relatiilor de orice fel. Nativele au un fel de dor de duca, numai ca nimeni nu le sustine din niciun punct de vedere.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – vineri

PESTI

Plini de energie si avant, acesti nativi rastoarna casa, dar pot deveni adevarati aventurieri sentimentali. Firile mai artistice sunt cuprinse de fiorul creatiei. Relatiile in cuplu sunt sensibil mai bune si mai erotice, inainte de toate. Oamenii mai in varsta este bine sa se bazeze pe tinerii din anturaj si sa le exploateze ideile (oricat de originale). Inca de la inceputul intervalului, nativii barbati vor avea reactii puternice (chiar violente), in mare parte produse de comportamentul partenerei intime. Nativele devin din ce in ce mai pretentioase si mai greu de satisfacut.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri