BERBEC

Se pot spune lucruri nefavorabile care sa determine o serie de reactii parteneriale in lant. Sunt acceptate declaratii false, iar acesti nativi vor fi tot timpul iritati, mai ales în preajma Craciunului. Cei aflati la varsta a treia sunt in pericol sa faca accidente cardiace. Toti sunt mai vulnerabili decat de obicei. Se supun orbeste indicatiilor medicale, sperand ca vor recupera ce au pierdut prin excesele facute. Cei implicati in procese sunt singurii care au parte de castiguri, dar prin mijloace neasteptate. Drumurile scurte sunt cele mai periculoase. Nativele participa la evenimente importante, fara a fi invitate.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

TAUR

Pentru toti nativii, apar un fel de "inclestari" profesionale la inceputul intervalului. Trebuie sa dea dovada de multa rabdare si sa fie mai insistenti decat pana acum ca sa obtina o promovare sau macar o recunoastere a meritelor. Se simt abandonati, insa vor dovedi ca se descurca foarte bine fara nicio ingerinta cu sau fara bune intentii. Tinerii raman incrancenati si incapatanati – nimic nu le intra in voie. Evenimentele care apar joi presupun rasturnari majore de situatie. Dispozitia lor vitala exclude amuzamentul si relaxarea. Nativele trebuie sa-si asume tocmai inainte de Craciun unele responsabilitati uitate.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

GEMENI

Un vesnic calator, permanent pe drum si calatorind neobosit macar prin puterea viselor. Atrag in continuare atentia celor din anturaj, sunt cuceritori si gata sa ajute pe toata lumea doar din simpla amabilitate. Sunt preocupati de sanatatea parintilor sau a rudelor apropiate, fiind insa constienti ca nu au cum sa le ajute. Pentru nativii maturi se pune problema schimbarii serviciului, primind oferte iesite din comun. Nativele tinere pot ramane insarcinate si chiar doresc acest lucru. Toate au o vitalitate din ce in ce mai puternica.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

RAC

Se simt lezati in sentimentele lor si chiar nu doresc sa renunte la acele aventuri care au devenit pentru ei sarea si piperul vietii. Lipsa de luciditate ii duce si la cheltuieli masive si aparitia unor situatii financiare complicate. Pun pe tapet multe proiecte, in speranta ca scapa de datorii. Minuni nu se vor intampla si vor trezi nemultumiri si reactii de nedorit in seara de Ajun. Starea de sanatate ramane schimbatoare (indispozitiile stomacale sunt prezente si suparatoare). Oboseala maxima ajunge la apogeu miercuri, asa ca saptamana de lucru pentru ei se sfarseste mai devreme. Nativelor, norocul in iubire le surade din nou, dupa mult timp.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

LEU

Toate aspectele sunt dizarmonice si exista riscuri de a fi escrocati de amici si rude. Pierderea nu va fi mare, dar intervine in cele mai nepotrivite momente. Raman in paguba mai ales daca nu se abtin si cheama in ajutor persoane din familie. Regula generala a acestei saptamani este sa nu apeleze la ajutorul nimanui si pentru nimic. Oricum, vor cheltui mult pentru cadouri care nici macar nu le plac. Cei care pleaca in concediu sunt si mai nemultumiti. Nativele au permanent senzatia ca au fost sau sunt inselate, dar iubirea si banii le "infrumuseteaza" viata.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

FECIOARA

Pentru cei maturi, este posibil sa se treaca cu vederea unele datorii importante si aceasta situatie ii face fericiti. Indiferenta celorlalti si restrictiile le aduc suficiente momente neplacute. Ripostele le dau un sentiment de nesiguranta si ajung sa nu mai fie siguri de nimic. Rezistenta si tenacitatea ii ajuta sa depaseasca tot si chiar pe unii sa obtina succese cu atat mai pretioase cu cat sunt obtinute cu mai multa greutate. Performantele sunt invidiate de aproape intregul anturaj. Nativele nu au cum sa scape de constrangerile celor care le iubesc.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – duminica

BALANTA

Duiosia este insotita de dorinta de razbunare, iar iubirea, de razvratire si critica. Mult mai combativi, acesti nativi se considera invulnerabili. In sufletul lor se strang multe nemultumiri si isi fac procese de constiinta pentru fapte pentru care nu sunt vinovati. Indiscretiile sunt periculoase, iar daca apuca sa le faca ar fi bine sa le evite pe celelalte la care se simt indemnati sa procedeze. Este bine sa nu faca declaratii despre planurile, proiectele lor de viitor, pentru a nu avea si alte surprize neplacute. Nativele rezolva cele mai stresante probleme specifice sarbatorilor cu ajutorul unor relatii influente.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

SCORPION

Starea de sanatate a Scorpionilor este cam precara si nu este exclus sa se agraveze bolile de care sufera, mai ales daca vor continua sa faca excese. Marti, este posibila o criza axata pe organele cele mai sensibile, afectate deja de boli (cei fara probleme pana acum, atat tineri, cat si varstnici, vor avea mai ales dureri intestinale). Sensibilitatea psihica este de asemenea maxima. Mare atentie li se recomanda celor tineri, care vor face afirmatii profesionale gratuite sau lipsite de logica si vor fi penalizati. Nativele sunt surprinse de o decizie familiala care le dezavantajeaza.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti

SAGETATOR

Sunt "inghesuiti" din toate partile, sunt prea ocupati si nu mai au niciun pic de timp pentru familie sau pentru persoana iubita. Nu vor abandona nimic din ceea ce fac – sunt mai ambitiosi decat au fost vreodata si vor trece cu bine de toate problemele. Pentru viitorul lor, acest comportament cu acest rezultat se va dovedi cea mai buna incurajare. Vor purta discutii lamuritoare cu cei dragi si au sprijin puternic din partea unor persoane importante. Devin mai obiectivi si mai atrasi de munca. Nativele sunt fortate sa faca un bilant financiar inainte de Craciun.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

CAPRICORN

Pentru Capricorni, incepe o perioada in care drumurile vor fi mai putine (in intervalul prezentat, este posibila o singura calatorie, este adevarat, mai lunga). Starea de sanatate se poate agrava pentru cei care au amanat o operatie. Este posibila insa marti si o paguba majora de bani. Absolut toate necazurile de acum vor avea un final fericit, asa ca trebuie sa prinda curaj! Toti vor descoperi ca au un partener de viata, sau doar de afaceri, credincios si saritor, care ii ajuta neconditionat. Orice ar fi, nu trebuie sa se bazeze pe Raci. Nativele descopera noi afinitati cu persoana iubita.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

VARSATOR

Varsatorii realizeaza ca trebuie sa vorbeasca (si mai ales sa se laude) mai putin. Modestia pe care si-o impun le va aduce destule beneficii pentru a fi incurajati sa se poarte astfel macar saptamana aceasta. Starea de sanatate se imbunatateste simtitor si vor face fata drumurilor de tot felul pe care trebuie sa le duca la bun sfarsit. Oamenii politici sau cei care au procese pe rol sunt singurii care au de suferit din varii motive. In rest, pe toti ceilalti succesele profesionale ii ajuta sa depaseasca starea de stres. Nativele nu mai tin seama de pericole si fac erori mari la… gatit.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

PESTI

Intrigile si calomniile pe care au trebuit (si din pacate inca vor mai trebui) sa le suporte Pestii nu au nicio importanta, atat timp cat acestia castiga suficienti bani. Intreaga perioada, vor avea un fler comercial deosebit si, in plus, vor gasi parteneri de sarbatori amabili. Cei mai multi nativi sunt in cautarea unei noi ocupatii profesionale, chiar daca nu au lichidat-o pe cea veche. Starea de sanatate nu este multumitoare (mai ales ca toti colegii ii enerveaza, dar mai ales Fecioarele). Nativele au o situatie financiara mai buna, dar fac si o deplasare de lunga durata.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri