BERBEC

Relatiile amoroase sunt excesive, dar foarte armonioase. Cei mai multi nativi sunt mai ambitiosi si doresc ca partenerii lor sa aiba si ei succese financiare deosebite. Drumurile multe, scurte ori lungi, va cam streseaza.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

TAUR

Vor lua decizii discutabile, din cauza unei stari de confuzie ori a lipsei flagrante de obiectivitate. Sunt salvati de intuitie, insa sunt posibile si "explozii" comportamentale, care ii vor speria pe toti cei care nu ii cunosc suficient.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Se simt mai obositi, dar continua sa faca excese care le submineaza sanatatea. Au dimineata un comportament excentric, criticat in primul rand de familie si de anturaj. Sunt afectati in mod deosebit de pierderea unui partener de afaceri.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

Vor deveni din ce in ce mai introvertiti, mai sensibili, acceptand totusi noi si numeroase riscuri profesionale. Nu sunt excluse aventurile erotice, mai ales daca partenerul va continua sa fie prea cicalitor toata ziua. Resurse energetice.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●

LEU

Isi fac noi prieteni, nu pot pastra secrete si pierd o gramada de timp umbland hai-hui, cu motive intemeiate ori doar de placere. Relatia de cuplu este incordata, dar nu pot renunta la persoana iubita, pe care o iubesc cu sinceritate.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

FECIOARA

Relatiile cu partenerul de cuplu continua sa se deterioreze intr-un ritm alarmant, mai ales daca va interveni si familia. Iubirea pentru un prieten le aduce multa fericire, desi nu realizeaza deocamdata cat de indragostiti sunt.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Sunt nevoiti sa poarte discutii lungi cu amicii si ajung la concluzia ca niciun efort nu este prea mic pentru a pastra intacta relatia cu partenerul de viata. Pun la cale drumuri lungi, iar unii ajung chiar si in strainatate.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Incearca sa se impuna ca sefi in orice situatie si vor face eforturi de a descoperi noi "fronturi" de lucru. Se implica in orice li se pare insuficient organizat si sunt nemultumiti de starea lor de sanatate. Uita iar de familie!

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Parintii sunt salvati de relatia cu propriii lor copii, iar celibatarii considera ca este absolut necesar sa se casatoreasca cat mai curand. Doresc sa-si schimbe destinul si cauta sa-si convinga familia de necesitatea unor interventii.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

CAPRICORN

Seriosi si intelepti, gata oricand sa dea sfaturi, vor sa-si redefineasca prioritatile. Relatia de cuplu este in continuare problematica si presupune confruntari cotidiene de durata ori partenerul este plecat pentru o perioada nedeterminata.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●

VARSATOR

Sunt nevoiti sa faca drumuri foarte lungi pentru rezolvarea unor probleme profesionale stringente si reusesc sa finalizeze o multime de activitati. Starea de sanatatea nu este prea buna, iar parintii nu suporta hachitele copiilor.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

PESTI

Nu mai aveti casa, nu mai aveti masa si totul din cauza unor ambitii care va definesc pentru moment viata. Munciti totusi cu spor, iar relatia cu partenerul de cuplu este de invidiat. Celibatarii sunt pacaliti de familia partenerului.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●