​Anul Sarpelui, care incepe in ziua de 10 februarie 2013, pare a fi favorabil doar pentru Sarpe, dar vor aparea suficiente situatii benefice si pentru ceilalti nativi. In afara de faptul ca veti face progrese considerabile, in Anul Sarpelui aveti sansa sa va atingeti unele dintre obiectivele la care aspirati de mult timp. Probabil ca si in trecut ati depus toate eforturile posibile pentru a va vedea visurile implinite, dar perseverenta si rabdarea va vor fi rasplatite abia acum. Veti repurta succese dintre cele mai diferite, legate de viata sociala si familiala, de relatiile interumane, hobby-uri, preocupari strict personale sau de munca. In 2013, aproape toti nativii vor avea rezultate bune si vor constata ca progresele pe care le fac sunt cu adevarat remarcabile. Anul Sarpelui este pentru oricine un an care merita sa fie gustat din plin. Veti munci foarte mult, iar cei mai avantajati vor fi medicii.

Cariera

Din punctul de vedere al carierei, in Anul Sarpelui, perspectivele sunt deosebit de bune, deoarece, hotarand ca a venit vremea sa se foloseasca cu mai multa eficienta de talentele si experienta lor, nativii vor fi rasplatiti din plin. O data ce ati luat o decizie de progres, nu va veti mai rezuma sa acordati atentie doar oportunitatilor accidentale, ci veti face investigatii menite sa va ajute sa descoperiti alte eventuale posibilitati. Intrand in actiune din proprie initiativa, veti descoperi ca vi se vor oferi, mai repede decat v-ati fi asteptat, niste sanse de-a dreptul ideale. Orice nativ care doreste sa intre in afaceri in acest an trebuie sa retina ca una dintre ideile lui poate cunoaste o dezvoltare deosebita. Dar si in acest caz trebuie sa actionati din proprie initiativa si sa nu va dati repede batut.

Bani

In acest an, va puteti astepta si la o ameliorare considerabila a situatiei dv. financiare. Este posibil si ca, pe parcursul Anului Sarpelui, sa vi se para util sa economisiti regulat o suma de bani, destinata atingerii in viitorul apropiat a unui scop bine precizat. De asemenea, n-ar fi rau daca ati spori depunerile la banca pentru necesitatile din viitorul indepartat. Pe parcursul acestui an, investitiile multor nativi vor fi facute, in principal, in interes pur personal. Multi vor vrea sa-si schimbe garderoba, sa se inscrie la diferite cursuri, sa-si cumpere carti, programe pentru calculator, sau poate un calculator nou. Administrandu-va bine banii si planificandu-va cu grija cheltuielile, veti fi multumit de situatia dv. financiara si de investitiile facute. Dar trebuie sa fiti atent sa nu risipiti prea repede sumele suplimentare care va intra in casa, fie sub forma de prima, fie sub o alta forma. Iar cele mai bune investitii vor fi consecinte ale unor deliberari serioase.

Viata personala

O alta sfera de activitati care este favorizata in acest an este aceea referitoare la interesele personale. Unele dintre activitatile extraprofesionale, va vor ajuta sa va relaxati. In plus, exista posibilitatea ca una dintre preocuparile din timpul liber, sa capete o importanta aparte. Dupa cum va constata orice nativ, anul Sarpelui ofera o multime de posibilitati. Fiind prielnic in ceea ce priveste viata privata, va veti simti insufletit de sprijinul sustinut pe care-l primiti din partea apropiatilor si de dragostea cu care sunteti tratat. Chiar daca aveti tendinta de a fi unul dintre cei mai independenti reprezentanti ai zodiacului chinezesc, in acest an sunteti avantajat daca incercati sa discutati mai deschis despre ideile pe care doriti sa le puneti in aplicare. In afara de faptul ca rudele v-ar putea ajuta mai mult, ati beneficia, poate, si de unele sugestii utile. Insa succesele proprii nu vor fi singurele motive de bucurie. Evenimentele familiale vor fi adevarate surse de fericire, iar week-end-urile si concediile petrecute alaturi de cei dragi va vor face o mare placere.