BERBEC

Melancolia dv. ii face pe cei dragi sa se intrebe cum ar putea sa va scoata din starea de nesiguranta si neliniste. In realitate, este doar o reactie trecatoare la "sarbatorile" de la care ati lipsit neintentionat. Intalniri interesante cu colegi noi.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

TAUR

Legati prietenii si cunoasteti persoane care va vor ajuta chiar si fara sa insistati, mai ales ca sunt foarte influente. Vi se cere totusi sa fiti mult mai discret in viitor. Seara, va mirati de cate probleme pot aparea in casa in absenta dv.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Persoanele din anturaj va apara de intrigile si barfele unor nativi nascuti in zodia Taurului, cu care pana acum nu ati avut deloc probleme. Pot aparea sanse nesperate de promovare dimineata si de amor pasional noaptea.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●

RAC

Sunteti obligat sa aplicati niste teorii, carora in fapt nu le acordati nicio importanta. Multe drumuri toata ziua, pentru ca sunteti "fortat" sa faceti cumparaturi pentru familie. Seara tarziu, mici conflicte familiale.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

LEU

Aproape fara voie trebuie sa fiti de acord cu o promovare de ordin financiar a celor cu care colaborati acum. Vi se pare ca sunteti nedreptatit, dar luati oarecum atitudine de abia dupa ce seful direct va face observatii nemeritate.

Sanatate – ●●●

Bani –●●

Dragoste –●●

FECIOARA

Nu dati inapoi de la nimic pentru a va atinge scopurile. Considerati ca cei din jur sunt mult mai putin pregatiti profesional decat dv. Familia va tempereaza, mai ales ca sunteti obosit din cauza cosmarurilor si a programului prelungit.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Vi se cere sa verificati cu mare atentie niste acte carora nu le dati nici acum mare importanta. Descoperiti ca ati fost inselat de un prieten vechi si provocati o discutie prin care nu se clarifica nimic. Remuscari si multe proteste.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SCORPION

Puneti in practica o noua strategie profesionala dimineata, cu care sperati sa atrageti bunavointa sefilor si admiratia colegilor. Sefii va aproba oricum orice ati face, asa ca eforturile sunt irosite. Rezultate financiare promitatoare.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Aplicati un nou sistem de munca, la cererea expresa a unei persoane pe care o stimati (poate o si iubiti, dar inca nu realizati cat de mult v-ati implicat). Obtineti insa rezultate cu adevarat deosebite de abia dupa plecarea acesteia.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Nu ati fost niciodata o fire extrovertita, dar acum excelati prin retineri si exagerari restrictive cand este vorba sa va marturisiti sentimentele reale. Faceti compromisuri majore fata de cei dragi, pentru un pic de liniste sufleteasca.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Urmariti cu mare atentie evolutia colegilor si faceti ce nu ati facut niciodata pana acum: ii criticati, fiind convins ca astfel vor vedea mai bine ca ei gresesc. Planificati din nou drumuri multe si lungi in compania persoanei iubite.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

PESTI

Sentimentalismul dv. excesiv va pune in pericol prestanta profesionala si posibilitatea de a-i critica in voie pe cei care gresesc. Vi se cere pe neasteptate sa participati la un fel de logodna pe care nu o aprobati. Reactii prea dure.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●