BERBEC

Sensibilitate emotionala maxima si neintelegeri in cuplu, cauzate de pretentii exagerate si de tendinta la adulter. Nu veti scapa de drumuri, lungi sau scurte, dupa cum va este norocul! Colegii va maculeaza imaginea de persoana pragmatica.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

TAUR

Atitudinea partenerilor dv. de cuplu ori de afaceri va creeaza o stare de stres benefica, insa si o emotivitate greu de depasit, ce se poate manifesta prin neliniste. Construiti un alt plan de afirmare. Celibatarii se pregatesc de nunta!

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Sumele care va intra in cont sunt suficiente doar pentru mici renovari ori pentru sponsorizarea membrilor familiei. Stare de sanatate fragila, pricinuita de eforturile profesionale. Va achitati cea mai mare parte din datorii.

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●

RAC

Cu mai multa concentrare, ati putea sa-i convingeti pe cei din anturaj ca aveti pe deplin dreptate. Nu lasati sa dispara sansele fara a fi exploatate, mai ales ca sunteti si foarte pragmatic! Apelati la relatii pe care le considerati perimate.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●

LEU

Veti gasi puterea necesara sa va expuneti planurile de viitor in fata unor persoane de care depinde realizarea acestora. Va demonstrati usor ideile, insa nu luati in seama atitudinile indiscrete. Decizie a sefului direct de a nu renunta la dv.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●

FECIOARA

Tratati cu indiferenta informatii de maxima importanta si sunteti penalizat de toti cei apropiati care se bazeaza pe pragmatismul dv. Vi se reproseaza ca nu mai "vegheati" asupra intereselor comune. Colegii se dovedesc adevarati prieteni.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Desi apar noi sanse financiare, nu sunteti deloc multumit si considerati ca aprecierea membrilor familiei (inclusiv a persoanei iubite) este nula ori ipocrita. Starea de neliniste se accentueaza. Evenimentele se succed cu mare rapiditate.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Plin de energie si avant, ii influentati pe cei din jur prin entuziasm si optimism. Pentru moment, puteti fi considerat un adevarat "revolutionar", care calca totul in picioare pentru a ajunge la ce doreste. Seara, va puteti relaxa.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SAGETATOR

Ganditi-va bine inainte sa va implicati intr-o relatie amoroasa cu o persoana foarte ranchiunoasa si geloasa. Peste putin timp, va aparea si persoana perfecta pentru dv., asa ca rezistati avansurilor! Nu puteti sesiza sentimentele adevarate.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Va bucurati de schimbarile profesionale ce vi se impun, fara a lua in calcul si repercusiunile in domeniul financiar. Unii nativi planuiesc calatorii pretentioase peste hotare. Promiteti sa nu va mai lasati prada tentatiilor costisitoare.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Nu incercati sa apelati la nimeni pentru ajutor, decat doar daca sunteti suficient de realist ca sa intelegeti ca vi se va impune si un contraserviciu impovarator. Prietenii par a nu va mai pricepe! Pierdere neasteptata a unui partener.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

PESTI

Va fi necesar sa acceptati sa delegati pe cineva din anturaj sa va suplineasca si descoperiti cu surprindere ca ati devenit foarte mizantrop. Nu aveti incredere suficienta in nimeni si toti vi se par insuficient pregatiti.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●