BERBEC

De marti, cele mai profitabile vor fi afacerile legate de producerea sau vanzarea de obiecte sportive. Riscul de a fi expusi pierderilor financiare se va mari de vineri. Relatiile profesionale sunt stabile cu parteneri mai tineri sau nativi din Taur. Este functionala tendinta de a lua decizii rapide, fara cea mai mica si necesara analiza, mai ales in ceea ce priveste alegerea sediilor sau activitatilor. Optimism exagerat (supraaprecierea propriilor forte). In continuare, multe aventuri si drumuri scurte. Nativele sunt prea sensibile, au reactii exagerate fata de orice admonestare, dar mai ales din partea partenerului.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

TAUR

Aveti senzatia intregul interval ca sunteti constransi, dirijati de partenerii dv. si nici nu sunteti departe de adevar. Va asumati, mai mult sau mai putin, o stare de sacrificare care in general nu va displace. Va simtiti deocamdata bine actionand in umbra propriului partener, renuntand la propria realizare. Intervalul este propice pentru activitatile comerciale si de aceasta data nu veti lucra numai la acte si contracte, ci chiar la "tejghea". Datoriile sunt achitate in avans. Armonie familiala si investitii casnice. Nu este exclus ca cele mai multe native sa plece in excursii sau calatorii lungi in strainatate.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – miercuri

GEMENI

Profunzimea gandirii dv. si tendinta de a merge la esenta problemelor atrag admiratie si discipoli in orice "afaceri". Bune posibilitati de afirmare in domeniul cercetarii si brevetare de inventii. Este necesar sa va aparati de dusmaniile care constituie un capitol important al existentei dv. intregul interval. In general, pot aparea doua posibilitati: sa va declarati invins ori sa triumfati reactionand. De vineri, creativitatea este evidentiata, imbogatita, si poate duce la "brevete". Nativele sunt subiective si oricat de mult le-ar lauda cei din anturaj sansele profesionale, lor li se par nule.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – marti

RAC

Exista adversari energici care actioneaza, fara sa se fereasca, impotriva dv. Sunteti mai vulnerabili decat de obicei. Din punct de vedere financiar, nu apare nicio schimbare. Din fericire, beneficiaza de aspecte benefice, care le vor permite chiar sa fie promovati (daca nu cumva deja li s-au recunoscut meritele). Pleaca la drum, dar au grija sa ascunda motivul. Familii reunite sau doar buna intelegere intre parteneri. Nativii din al doilea decan sunt intregul interval cei mai admirati, indeosebi pentru talentele de care dau dovada. Nativele sunt sustinute financiar de partenerul de cuplu, doar daca au copii, iar situatia li se pare nedreapta.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

LEU

Vor aparea intregul interval conflicte destul de importante intre sefi si colaboratori. Poate fi vorba insa si de o stare generala de confuzie si de melancolie, datorate comunicarii defectuoase, care actioneaza in forta! Vor avea de suferit din cauza nerabdarii si a luarii deciziilor sub imperiul maniei atroce doar Leii din primul decan (sau acei nativi care au Ascendentul in aceasta "zona" zodiacala). Ceilalti nativi au o stare de rau inexplicabila (eventuale colici abdominale). Nativele care au copii incearca sa le "aranjeze" viitorul, sa-si gaseasca locuri de munca avantajoase, dar acestia le refuza si prefera sa fie ajutati cu bani.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

FECIOARA

Primesc la inceputul saptamanii vesti neplacute si, cu toate ca au foarte mult de lucru, vor trebui sa lase totul balta si sa plece la drum. Li se ofera si bani miercuri, dar au si surprize placute seara. Cei din primul decan se apuca de noi afaceri. Pentru toti nativii, ziua de vineri va aduce unele conflicte mari cu prietenii si dorinta de a ii pedepsi exemplar. Din fericire, nativii inregistreaza succese dupa succese, sunt mai calmi si mai amabili, iar cei tineri clocotesc de planuri. Tinerele native se gandesc la escapade in strainatate, iar mamele devin prea permisive.

Zile norocoase – miercuri si joi

Zile fatidice – marti

BALANTA

Daca pe Berbeci, Balantele ii ajuta neconditionat, pe Scorpioni ii terorizeaza cu buna stiinta, fiind convinse ca astfel vor avea succes in a obtine ceea ce isi doresc. Toti nativii primesc cadouri si fac declaratii de dragoste cui nu trebuie. Orice s-ar intampla, exista un echilibru in toate evenimentele. Sunteti din nou "vedete", in sensul ca ii ajutati pe toti sa-si rezolve problemele (mai ales cele profesionale). Cei din ultimul decan se indragostesc la prima vedere. Nativele doresc sa isi puna in valoare talentele pe care le au, dar le este clar ca momentan creativitatea lor se afla in criza.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

SCORPION

Acesti nativi sunt destul de nervosi si trebuie sa faca mari eforturi pentru a fi diplomati, ca sa nu piarda un spijin financiar. Sunt fericiti, deoarece reusesc sa-si achite toate datoriile si pot sa faca investitii in viitor. Cei din al doilea decan se apuca pe neasteptate sa scrie sau au o activitate artistica. Toti nativii sunt intregul interval lacomi si pofticiosi. Nativele vor consuma prea mult alcool, iar nativii vor manca prea mult. Exista pericolul ca medicamentele sa aiba efect contrar, mai ales in cazul diabeticilor. Nativele dau vina pe colegi ori pe conditiile improprii din familie, insa le este clar ca "filonul" financiar special a secat.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – joi

SAGETATOR

Acest interval este mai mult decat interesant, mai ales daca aveti incredere in partener. Norocul apare la mijlocul intervalului si se pare ca vor incasa bani, indeosebi daca stiu sa pastreze secretele incredintate. Sunteti toata saptamana un pic prea incapatanati si nu-i iertati pe cei care se opun deciziilor dv. Este foarte posibil ca sa fie descoperite noi talente, mai ales in muzica si dans. Este vorba de posibilitati de afirmare, valabile mai ales pentru cei nascuti in al treilea decan. Nu sunteti degeaba optimisti – primiti bani pana si vineri, cand toate merg pe dos! Cu multa "intelepciune", nativele incerca sa-i explice atat partenerului de cuplu, cat si "prietenului" care le ajuta, ca amandoi sunt extrem de importanti pentru ele.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

CAPRICORN

Reusiti sa restabiliti o atmosfera mai calma intre dv. si prieteni, dar situatia din propria casa nu va multumeste si exista momente cand parca ati vrea sa plecati unde vedeti cu ochii. Partenerul de viata este intelept, insa si foarte pretentios. Nu va intelegeti nici cu rudele, nici cu vecinii. Este adevarat ca sunteti si foarte sensibil, numai ca nimeni nu ar rezista criticilor permanente si barfelor "colorate". Din punct de vedere profesional si social, situatia se reglementeaza. Nativele vor sa se bucure impreuna cu cel iubit de aceleasi sanse de afirmare si doresc sa excluda pentru moment orice deplasare.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – luni

VARSATOR

Va descoperiti talentele cu ajutorul colegilor daruiti cu multe calitati. Primiti si bani, marti si miercuri, faceti multe drumuri scurte si sunteti mai vorbaret decat pana acum. Tinerii au noroc maxim si isi indreapta situatia profesionala! Veti face multe drumuri scurte la o ruda apropiata bolnava, dar nu veti pregeta sa incepeti si o curatenie generala. Sperati ca veti primi ajutor din parte unor prieteni, dar sprijinul lor este de scurta durata. Mai primiti bani tocmai sambata! Nativele muncesc mult, insa se bazeaza pe ajutorul unor persoane lipsite de simt practic. Cei din anturaj recunosc ca sunt de neegalat.

Zile norocoase – marti si sambata

Zile fatidice – joi

PESTI

Nu vor exista probleme deosebite nici in ceea ce priveste serviciul, nici in ceea ce priveste casnicia. Dimpotriva! Persoana iubita chiar va ajuta sa finalizati toate proiectele. Din pacate, va deplasati din ce in ce mai greu si asta va irita. Incepeti saptamana prin a primi sume importante cu care doriti sa faceti surprize placute familiei. In casnicie, lucrurile se complica vineri – partenerul este cand foarte calm si tandru, cand agresiv. Atmosfera incarcata de senzualitate duminica! Nativele se dedica pregatirii unor surprize pentru cei dragi. Partenerul de cuplu este imprevizibil, dar doreste sa va sustina activitatile care va fac placere.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti