BERBEC

Persoana iubita este prospera si va sustine toate dorintele, in afara actelor altruiste exagerate. Unii pleaca in provincie sau in strainatate sa participe la o nunta, altii incep sa aiba tot felul de probleme la serviciu. Colegi recalcitranti.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

TAUR

Vor face cheltuieli mai mari, care, chiar daca pot fi justificate ca investitii necesare, ii lasa pentru moment cu buzunarele goale. Nu mai este necesar sa faceti deplasari ca pana acum si va puteti concentra asupra activitatilor demarate.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●

GEMENI

Nu sunt excluse nici azi aventurile erotice! Aveti impresia ca exista multi adversari printre colegi si nu va inselati prea tare. Sunt cu siguranta avantajati studentii, elevii si patronii care au parteneri din strainatate.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

RAC

Invidia colegilor, chiar daca nu este justificata, ii impinge sa va barfeasca si sa va critice. Va manifestati din plin creativitatea, iar din punct de vedere profesional nimeni nu va poate reprosa ceva. Salariu marit ori drum lung!

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

LEU

Puneti la cale calatorii de placere sau macar planuiti cum sa va petreceti concediul, in mare parte din cauza stresului provocat de neintelegerile cu actualii colegi. Partenerii sunt incomozi si se cred capabili sa va dea sfaturi.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

FECIOARA

Inregistrati cu placere schimbarea in bine a partenerului de cuplu, care inca este agresiv, dar se vede clar ca va iubeste. Celibatarii primesc cereri in casatorie promitatoare, insa familia inca mai are multe nemultumiri si pretentii.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Pentru nativii care au depasit 55 de ani, starea de sanatate este in continuare instabila. Din punct de vedere profesional, inregistrati noi sanse care se vor reflecta direct in bugetul personal. Cei tineri refuza avansurile amoroase!

Sanatate – ●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Familistii se sfatuiesc cu partenerul de viata si iau decizii de cursa lunga impreuna. Celibatarii se cearta cu majoritatea rudelor si prietenilor care nu sunt incantati de pretendentul ales. Toti sunt si mai cocheti si un pic frivoli!

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Mai tandri, dar si mai creativi si senzuali, atrag privirile si nu pot scapa de admiratori. Celibatarii primesc propuneri serioase de la nativi nascuti in alte localitati sau tari, insa pentru moment nu sunt dispusi sa renunte la cariera.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

CAPRICORN

Aproape toti vor sa se afirme si sa calatoreasca fara obligatii ori contracte profesionale. Persoana iubita pare nemultumita si insista in cazul celibatarelor sa oficializeze relatia mai repede. Vor fi nevoiti sa accepte o schimbare!

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●

VARSATOR

Conflictele cu persoana iubita sunt la ordinea zilei si s-au saturat de manevrele prin care aceasta incearca sa ii manipuleze. Stresul este completat de lipsa de activitate ori de neintelegerile de la locul de munca. Nu au bani suficienti.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●

PESTI

Sunt campioni financiari inca recunoscuti, dar nu au suficient timp liber pentru a se bucura de avantajele lor de acest fel. Fac multe drumuri, unele chiar foarte obositoare, ori au responsabilitati profesionale din ce in ce mai mari.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●