​BERBEC

Vi se fac declaratii de iubire, iar situatia va face placere si chiar va laudati. Miercuri, incercarea de a va sustrage de la o parte din activitati nu are succes si ramaneti cu buzunarele goale. Primiti pe neasteptate o mica suma de bani cu care nu stiti pe moment ce sa faceti. Joi, declarati razboi tuturor celor care va obliga sa faceti lucruri ce nu va fac placere.

Doriti pur si simplu sa va cheltuiti energia in scopuri mai nobile. Vineri, este de preferat sa rupeti legaturile cu o parte dintre amici si sa va petreceti timpul liber cu persoana iubita. Nativele sunt parca programate sa refuze orice propunere, oricat de avantajoasa ar fi.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

TAUR

Saptamana lipsita de tandrete. Nu va vine sa credeti, dar primiti miercuri vesti de la o ruda apropiata pe care nu ati vazut-o de ani de zile.

Aflati lucruri noi despre colegi si prieteni. Joi, sentimentalism exagerat. Descoperiti noi resurse financiare, dar nu sunteti multumit, deoarece nimeni nu va este recunoscator. Aveti senzatia ca totusi cheltuiti bani si timp de pomana. Totusi, liniste familiala. Vineri, in sfarsit scapati de acele activitati care nu v-au adus decat batai de cap. Nativele vor sa se avante in noi activitati, sa depaseasca noi limite.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

GEMENI

Este culmea, dar aproape ca regretati perioada care a trecut, asa plina de stres cum a fost. De marti, aveti impresia ca toata lumea s-a intors impotriva dv. si nu va inselati prea mult. Din nefericire, nu adoptati cea mai buna metoda pentru a-i recuceri. Finalizati in schimb o lucrare care parea ca nu mai are ni

ci o sansa de realizare. Nu primiti bani in plus, insa vi se multumeste joi intr-o maniera mai deosebita. Vineri, petreceti impreuna cu prieteni sinceri si devotati, iar in week-end, ramaneti cu familia. Nativele sunt lipsite de simtul responsabilitatii si vor sa renunte la o gramada de activitati neprofitabile.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – sambata

RAC

Este suficient ca cei din anturaj sa nu va dea ascultare, sa va contrazica, si

izbucniti ca un vulcan. Cei dragi nu se mira, ci se roaga sa dureze mai putin ca ultima data. Miercuri, nu reusiti sa va descurcati de unul singur si va incapatanati sa nu apelati la nimeni. Vor fi necesare joi interventii din partea unor persoane influente, pe care nu prea le agreati si stiti ca un compromis va cere ulterior altele! Vineri, o schimbare fundamentala in viata dv. devine posibila cu ocazia une

i mosteniri neasteptate. Nativele vor sa se relaxeze, sa scape de familie macar pentru cateva zile (stres la cote maxime).

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

LEU

Descoperiti ca cei dragi trec prin momente deosebit de grele, fara sa va spuna nimic. Cu toate ca parcurgeti inca o perioada grea din punct de vedere financiar, sunteti mai optimist decat pana acum. Poate ca incurajarile prietenilor au fost suficiente, poate ca stiti de ce sunteti in stare! Joi si vineri, nu semnati acte si nu luati decizii importa

nte, mai ales dimineata. Cineva din anturaj va da informatii false pentru a va incurca, dar nu are sanse prea mari de reusita. Alarme false! Nativele se bucura din plin de iubire si se detaseaza, in sfarsit, de prieteniile false.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – miercuri

FECIOARA

Este necesar ca inainte de toate sa va respectati promisiunile facute unei rude. Marti, stati cam mult timp la taifas cu un vechi amic, tocmai cand

aveti mai multa treaba. Miercuri, ii dezamagiti pe cei care au avut incredere si v-au dat misiuni importante. Faceti o schimbare de mica anvergura, dar care are efecte mari (probabil acceptati sa colaborati cu adversarii). Vineri, strangeti bani pentru o "excursie" si va minunati cat de repede reusiti sa cheltuiti toate fondurile. Nativele s-au saturat de stabilitate si viseaza la aventuri galante (noroc ca isi pastreaza intentiile si visele secrete).

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – joi

BALANTA

Nu acceptati sfaturi importante si ulterior regretati! Ocupati-va de exemplu mai mult de familie intregul interval! Stiti foarte bine ca reprosurile pe care le primiti miercuri sunt indreptatite, dar va incapatanati sa nu schimbati nimic. Reorganizarea devine insa absolut necesara joi. Culcati-va mai devreme, daca vreti sa faceti fata noilor obligatii! Vi se atrage atentia

ca este necesar sa va adaptati unui program diferit, dar dv. va considerati permanent in vacanta. Nativele amana cu de la sine putere toate activitatile care cer eforturi foarte mari.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

SCORPION

Rabdarea dv. este pe cale sa cedeze din cauza repetatelor interventii facute de rudele cu care va aflati in conflict de saptamana trecuta. O cearta ar detension

a poate atmosfera, dar v-ar si obliga sa va spuneti parerea. Joi, evitati activitatile practice, daca nu vreti sa vi se duca vestea ca tantalau. Vineri, poate ca nu ar fi atat de evidente gafele, daca nu ati fi si foarte dezorganizat. In ultima perioada, nu va intelegeti prea bine nici cu vecinii. Barfele va enerveaza in week-end (mai ales ca sunteti in centrul atentiei). Nativele sunt mai tot timpul nervoase si supraincarcate energetic. Lipsa de activitate.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – luni

SAGETATOR

Considerati ca nici singur pe lume nu puteti trai, asa ca acceptati toate hachitele partenerului de cuplu. Nu uitati ca aveti de ce sa fiti si invidiat! Miercuri, cei din anturaj incearca sa va conteste autoritatea prin mijloace destul de dure. O schimbare a relatiilor cu partenerii nu

este potrivita in acest moment. Joi, este nevoie de multa rabdare. O situatie neplacuta va face sa nu mai aveti incredere in nimeni, nici macar in familie. Va simtiti tradat si este adevarat ca interesele dv. au avut de suferit. Nativele au planuri mari, dar pentru moment fac doar achizitii in secret.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

CAPRICORN

Sentimentul de nerealiza

re dispare definitiv si lasa locul unei suprasolicitari stresante. Miercuri, puteti profita totusi de o ocazie pentru obtinerea unei mici pauze! Joi, rabdarea dv. este pusa la incercare de aberatiile pe care le sustin sefii dv. directi. Nu dispuneti de mijloacele necesare pentru a-i convinge sa renunte, dar tot le oferiti solutii neasteptate. Dupa conflictele deschise de catre sefi, vineri urmeaza sigur un fel de revenire la sentimente mai bune. Nativele se bucura de un interval neutru sentimental si fara evenimente profesionale speciale.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

VARSATOR

Orice ati face, nu va veti recupera banii cu care ati fost inselat. Ii cuceriti pe toti cei cu care lucrati prin spiritul amical si amabilitate. De miercuri, pozitia dv. este din ce in ce mai avantajoasa si nu ar fi

de mirare sa primiti propuneri de promovare. Incercati sa fiti mai maleabil intreg intervalul cand cei dragi vor sa va faca confidente sentimentale. Pentru toti, perioada buna pentru examene. In week-end, preocuparile casnice va scot din sarite cu totul, mai ales ca sunteti obosit. Nativele isi indreapta atentia asupra casei si familiei, insa devin iar prea critice.

Zile norocoase – miercuri

Zile

fatidice – vineri

PESTI

Intentionati sa le faceti surprize tuturor rudelor apropiate si descoperiti ca sunteti aproape insolvabil. Deocamdata, viata sentimentala decurge asa cum va doriti. Miercuri, vreti sa faceti prea multe lucruri dintr-o data. Joi, seriozitatea dv. este apreciata, dar este posibil sa nu mai beneficiati de reinnoirea unor contracte. Pastrati discretia, sperand intr-o revenire. Vineri, vi se cere sa interveniti in dezamorsarea unui conflict si nici macar nu aveti idee ce l-a provocat. Nativele cer noi dovezi de iubire, iar pretentiile lor sunt exagerate.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – luni