BERBEC

Desi sunteti o persoana rationala, veti incerca sa va razbunati pe cei ce doresc sa va incurce planurile. Vi se ofera o recompensa si uitati pentru moment de conflicte. Nu suportati rutina familiala ce s-a instalat, chiar daca aveti un program incarcat.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

TAUR

De aproape o luna, situatiile se repeta si trebuie sa faceti schimbari. Aveti atat de multe propuneri de colaborare, incat ofertele de azi nici nu le mai luati in considerare. Faceti greseala de a nu le compara pentru a o alege pe cea mai potrivita.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

GEMENI

Aveti ocazia de a va intalni cu prietenii dv. cei mai buni, dar va dati peste cap programul prestabilit. Nu renuntati pentru ca ulterior va va parea rau! Obtineti avantajele la care visati de mult timp si descoperiti ca situatia nu va incanta.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

RAC

Faceti cadouri amicilor, care va depasesc cu mult bugetul. Va lasati cucerit, chiar sedus, de o persoana din anturaj, pe care pana acum nici nu o bagati in seama. De vina sunt doar deceptiile sentimentale din ultima perioada. Relaxare impusa.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

LEU

Sunteti propus pentru o promovare care va incanta si care credeti ca va ofera linistea pe care o doreati. De abia de acum va incepe insa sa apara suprasolicitarea. Viata dv. se complica din cauza persoanei iubite care e si mai pretentioasa.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

FECIOARA

Sunteti fericit, aveti impresia ca in sfarsit cineva va doreste cu adevarat. Cei din anturaj va admira pentru rapiditatea cu care gasiti solutii pentru orice problema, dar si pentru spontaneitatea replicilor dv. (ca de obicei, cu putina fiere).

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

BALANTA

Va faceti curaj si ii solicitati persoanei iubite sa va ajute si sa renunte la anumite proiecte. In cazul in care va refuza, nu renuntati, ci gasiti o alta maniera de abordare! Viata dv. este supusa unor schimbari, fara sa vi se ceara parerea.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

SCORPION

Senzualitatea dv. o ia razna si nu este exclus sa faceti greseli pe care ulterior le veti regreta. Schimbarile vor fi respinse numai din cauza modului in care vi s-au prezentat. Sunteti intuitiv si mai capabil de a-i intelege pe cei din jur.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

SAGETATOR

Sunteti predispus la excese alimentare. Adoptati cu tenacitate un regim de viata "sportiv", sperand ca veti recapata aspectul tineresc de alta data. Tinerii se antreneaza si ei. Mult mai intelegator decat pana acum cu cei lipsiti de vointa.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Manifestati neincredere in rude, rupeti legatura cu traditiile, traiti unele insatisfactii pentru pierderi de bunuri si totusi sunteti optimist pentru ca va simtiti iubit. Momente de avaritie, dar si de afirmare prin idei exceptionale.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

VARSATOR Certurile cu partenerul de cuplu va obosesc si va determina sa luati o atitudine dura. Toate castigurile dv. se duc pe plata unor taxe. Dorinta de a prelua "puterea" in familie, de a le dicta celor din jur ce sa faca, se dovedeste depasita. Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

PESTI Sunteti dezamagit, dar nu va pierdeti speranta. Placerea de a trai s-ar putea sa va conduca pe cai mai putin placute. Este posibil sa va dezamagiti partenerul de cuplu prin indiferenta manifestata. Seara, nu sunteti multumit de nimic.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●