BERBEC

Cu toate ca aveti o groaza de probleme nerezolvate, preferati sa va petreceti timpul in compania unor persoane cunoscute de curand, care dau mai multa atentie distractiei. Miercuri, nu mai puteti amana luarea unei decizii profesionale. Este vorba de o alegere de o mare importanta pentru viitorul dv. profesional si chiar locativ. Joi, vi se cere discretie. Vi se reproseaza vineri ca sunteti prea original si ca nu tineti cont de parerile celorlalti. Nu este bine sa dati atentie acestor neintelegeri (se vor stinge o data cu aparitia succeselor). Nativele nu au stare si din pacate nici nu pot sa pastreze secrete.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

TAUR

Veti castiga un prestigiu aparte, dar nu va bucurati, deoarece il primiti in defavoarea unor buni amici. Nu aveti cum sa-i faceti sa inteleaga ca nu sunteti dv. vinovat de situatie. Joi, apar griji in plus din pricina unor neintelegeri cu persoana iubita, care nu este de acord cu ceea ce doriti sa faceti in urmatoarea perioada. Gelozia persista intregul interval. Relatiile cu sefii se deterioreaza rapid, cu toate ca nu ati fi crezut ca se mai poate. Oricum, aveti incredere in dv. si nu va mai impresioneaza hachitele nimanui. Nativele nu au chef de nimic si se lasa cuprinse de lene.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

GEMENI

Este necesar sa fiti foarte atent, pentru ca toate greselile va sunt contorizate si exista pericolul sa vi se ceara mai mult decat puteti face. Marti, apar intentii periculoase din partea rudelor. Nu va vine sa credeti joi, cand sunteti sanctionat din cauza erorilor comise de colaboratorii dv. Aveti proiecte ambitioase, numai ca va lipsesc partenerii de nadejde. Vineri, sunteti ajutat pe neasteptate de persoane cu care considerati ca nu aveti nimic in comun. Profitati de ocaziile care se ivesc si rezolvati achitarea datoriilor. Nativele isi indreapta, in sfarsit, toata atentia asupra unui potential partener de cuplu (daca au ramas singure).

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – sambata

RAC

Reluati relatiile de amicitie cu persoanele de sex opus care au incercat sa va insele cu mult timp in urma. Miercuri, va purtati ireprosabil cu adversarii si uitati de familie. Joi, primiti pe neasteptate cadouri, care, desi nu sunt mari, va creeaza o stare de buna dispozitie. Oferiti la randul dv. cadouri celor dragi si faceti planuri de viitor impreuna. Sunteti permanent in criza de timp. Vineri, nu mai aveti cum sa rezolvati incurcaturile de tot felul in care v-ati bagat, fara sa tineti seama de sfaturile rudelor si prietenilor apropiati. Nativele vor depinde de capacitatea lor de a-si convinge partenerii sa le fie alaturi.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – joi

LEU

Aveti senzatia ca ati uitat ceva important si intr-adevar vor iesi la iveala de marti problemele pe care le-ati neglijat si care se vor accentua. Primiti ajutor de la toti cunoscutii. Joi, realizati ca nu va convine sa fiti avansat, dar de ce va este frica nu scapati. Cei care au fost deja promovati se vor afla in situatii de stres maxim, din pricina colaboratorilor. Interveniti in forta, dand sfaturi sau chiar facand observatii critice, mai ales in ceea ce priveste aspectul persoanei iubite. Aveti dreptate, dar sunteti mult prea dur. Nativele sufera din cauza unor dereglari gastrice ori hepatice, insa nu se decid inca sa mearga la medic.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

FECIOARA

Nu rezistati unor tentatii ce se dovedesc periculoase in primul rand pentru bugetul familial. Nu veti scapa cu minciuni sau manevre de genul "nu sunt eu de vina". Miercuri, chiar daca primiti propuneri extraordinar de atragatoare, spiritul dv. critic va indeamna sa nu le luati in serios si bine faceti – sunt intr-adevar escrocherii. Joi, inspiratie salvatoare. Starea de sanatate este buna, numai ca energia vitala se afla la limita. Inregistrati o cadere, un dezechilibru fizic, care va da o senzatie neplacuta de nemultumire. Nativele mature ar trebui sa se fereasca de excesele alimentare si sa-si aduca aminte ce frumoase erau candva.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – sambata

BALANTA

Va reorganizati sau faceti ordine in acte intregul interval. Persoana iubita va incurajeaza sa rupeti relatiile cu cei care sunt prea pretentiosi si va pretind sa le dati ascultare neconditionat. Evenimentele cotidiene nu va provoaca neliniste sau neincredere in viitor. Dimpotriva, sunteti satisfacut de castiguri joi si gata sa va ajutati rudele mai putin norocoase. Aveti in continuare prea multa incredere in colaboratori, cu toate ca in lunile care au trecut ati fost escrocat de nenumarate ori. Nativele sunt extrem de generoase, dar fac greseala sa-i si laude pe cei care gresesc.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

SCORPION

Vi se cer acte sau o suma mare de bani si nu stiti cum sa scapati de obligatii. Marti, acceptati sfaturi din partea unor persoane invidioase sau cu o moralitate dubioasa. Partenerul dv. este din ce in ce mai gelos si nu mai reuseste sa-si ascunda acest "defect". Poate ar fi mai bine sa nu mai ii mai dati ocazia de a se manifesta astfel! Pentru a nu da nastere la alte discutii interminabile si critice, ocoliti problemele de fond, adica exact ce va preocupa in ultima perioada. Vineri, evenimente contradictorii. Nativele folosesc un ton dictatorial atat cu persoana iubita, cat si cu cele mai bune prietene!

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

SAGETATOR

Va pare foarte rau ca i-ati criticat pe cei dragi si va decideti sa le faceti cadouri sau sa le oferiti o alta recompensa. Eventual organizati marti o petrecere surpriza, fara a va cheltui economiile. Nu veti renunta la independenta cucerita cu greu pentru nimeni si nimic (primiti promisiuni foarte atragatoare de la rude). Joi, persoana iubita este dezamagita de atitudinea dv. Vineri, initiativele dv. sunt apreciate de rude, dar inca nu este cazul sa va asteptati la o finantare majora. Nativele pregatesc un week-end de vis, dar este foarte posibil sa astepte "invitatul" de onoare degeaba.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

CAPRICORN

Optimismul dv. este pe deplin justificat. Nimic din ceea ce va spune critic persoana iubita nu va mai atinge, dar va asteapta multe surprize de tot felul in viitorul foarte apropiat. Miercuri, sunteti supus unui adevarat interogatoriu de catre familie si persoana iubita. Multe intrebari indiscrete sunt sugerate de amici dv. cei mai buni. Vineri, apar neinvitati musafiri dupa musafiri. Gasiti pe neasteptate solutii originale pentru a va imbunatati situatia financiara impreuna cu acestia. Nativelor nu le pasa de bani, sunt prea optimiste, chiar exuberante si supuse greselilor.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

VARSATOR

Simpatizati pe cine nu trebuie si va criticati rudele. Un nou coleg incearca sa va avertizeze inca de miercuri ca sunteti prea increzator. Acceptati foarte greu ca altcineva, mult mai tanar, este mai priceput decat dv. Joi, munciti mult si vi se multumeste protocolar de catre un sef pretentios. De vineri, nemultumiri diverse pana la sfarsitul saptamanii. Prietenii mai in varsta va ajuta, va incurajeaza, dar va si creeaza probleme. Investitii absolut necesare sambata. Nativele au numeroase ocazii sa se impace cu cei pe care i-au alungat saptamana trecuta din preajma lor.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

PESTI

O persoana din anturaj va critica, dar va face si avansuri de natura erotica. Hartuirea la care sunteti supus marti va impune un comportament mai sobru, lipsit de flexibilitate. Joi, curiozitatea va este pusa la grea incercare de catre rudele apropiate care va ascund schimbari importante din viata lor. Este de preferat sa asteptati pana va vor povesti singure. Toate activitatile in care va implicati se rezolva foarte rapid, asa ca nu va mirati daca rudele vor apela la dv. mai tot timpul. Nativele doresc sa-si schimbe viata, insa nu apeleaza la cele mai bune metode.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti