BERBEC

Persoana iubita va cere sa va separati pentru o perioada ori va anunta ca va lipsi pentru un timp. Sunteti prea ocupat cu demarare unor proiecte pentru a sesiza nuantele "anuntului", asa ca de abia seara va implicati intr-o discutie serioasa.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

TAUR

O persoana draga are probleme de sanatate si nu stiti cum sa procedati pentru a o ajuta. Planurile pentru vacanta se complica si parca dispare si bucuria pregatirii surprizelor. Nu insistati sa cereti sfatul persoanei iubite (nu va intelege)!

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Vi se aduce la cunostinta ca sunteti dator sa ajutati o persoana de care v-ati despartit cu mult timp in urma si care a ramas pe drumuri. Lipsa dv. de altruism devine evidenta cand vi se cer bani pentru a i se plati toate datoriile.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

RAC

Aflati din intamplare de micile probleme din viata de familie a celor dragi. Considerati ca este necesar sa amanati toate activitatile si sa provocati o discutie prin care sa se clarifice rapid situatia. Promovare amanata pentru tineri.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

LEU

Cei din anturajul profesional au finalizat aproape toate activitatile acestei luni, numai dv. mai aveti de lucru si trebuie sa ramaneti peste program. Chemati urgent ajutoare pentru a nu da loc la reprosuri nefundamentate! Asistenta impusa.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

FECIOARA

Depasiti cu usurinta orice interdictie si va impuneti cu fast idei oarecum banale. Initiativele si energia dv. sunt admirabile, dar ideile sunt lipsite de substanta. Conflictele dispar in neant o data cu realizarile financiare exceptionale.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

BALANTA

Amanati toate preocuparile legate de intocmirea unor acte, daca nu vreti sa se intoarca impotriva dv. aproape toti cei dragi. Pentru moment, este mai important sa-i ajutati sa se relaxeze. Nu aveti stare si doriti sa plecati in concediu.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Va uimiti atat adversarii, cat si prietenii, prin priceperea de a administra fondurile personale. Persoana iubita pleaca la drum. Seara, munca trece in plan secund, iar familia va exploateaza sentimentele de iubire si intreaga atentie.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SAGETATOR

Optimismul si exuberanta dv. devin proverbiale. Veti deveni un fel de mediator in conflictele cele mai ciudate si stresante, numai pentru ca oferiti solutii cu zambetul pe buze. Sustineti opiniile unor persoane pe care de abia le-ati cunoscut.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Cand aflati ce program veti avea de week-end, va rezolvati problemele casnice apeland la ajutorul unei persoane cu experienta. Va pare rau ca nu ati mai procedat astfel pana acum, dar jurati ca altadata nu va veti mai baza pe ajutorul nimanui.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Faceti descoperiri interesante despre partenerii dv. de "afaceri" si luati decizii ce vor fi contestate imediat de catre colegi. Va este frica sa nu va treziti singur exact cand toti se distreaza. Seara, primiti o invitatie salvatoare!

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

PESTI

Diversele maruntisuri, care apar in cascada, nu va lasa sa gasiti solutii viabile pentru adevaratele probleme profesionale ori casnice. In plus, vi se cer sfaturi de catre toti cei din anturaj. Trebuie sa va "miscati" cu rapiditate.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●