BERBEC

Reactiile dv. la ajutorul care vi se da sunt ciudate. Aveti impresia ca cei din jur se amesteca in treburile dv. pentru ca sunt nemultumiti de ceea ce faceti. In plus, va veti bucura de surprize extrem de placute si de multa iubire.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

TAUR

Ii cereti partenerului de cuplu sa se hotarasca si sa nu mai plece cand va este lumea mai draga. Simplificati procesul de pregatire a cinei romantice puse la cale de dv. Nu aveti liniste si nimeni nu-si explica starea dv. de nervozitate.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

GEMENI

Aveti idei financiare geniale in cele mai nepotrivite momente. Inspiratia va "viziteaza" mai ales noaptea, iar ziua recuperati orele de insomnie. Considerati ca ati finalizat activitati suficiente si nu va mai ocupati decat de aprovizionare.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

Le treziti celor din jur respect prin grija pe care o manifestati fata de cei saraci si neajutorati. Primiti musafiri lipsiti de scrupule, dornici sa va pacaleasca. Alti musafiri neanuntati va pun in incurcatura pentru scurt timp.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

LEU

Acceptati toate dorintele partenerului de cuplu si va adaptati la toate situatiile neprevazute. Seara, pregatiti un festin remarcabil pentru multe persoane neinvitate. Onestitatea si ospitalitatea va obliga sa luati masuri urgente.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

FECIOARA

Va implicati intr-o activitate care presupune schimbari in locuinta. Cei care au copii devin severi si adepti ai unei educatii rigide si principiale. Nu veti mai renunta in favoarea partenerului la ceea ce ati planuit ca investitii.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

BALANTA

Trebuie sa fiti atent atunci cand faceti declaratii, pentru ca tenacitatea dv. poate fi usor luata drept simpla incapatanare de colegi. Nu aveti rabdare sa asteptati "indicatiile" partenerului si va implicati in cumparaturi ce depasesc bugetul.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

SCORPION

Scapati de insistentele unor persoane care v-au terorizat de aproape trei luni cu ingerintele lor in viata dv. personala. Armonia se reinstaureaza in familia dv. Cineva drag va ajuta sa terminati toate lucrarile ori pregatirile casnice.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Succesul financiar si generozitatea va asigura obtinerea popularitatii in familie. Nu renuntati la imprumuturile pe care le acordati de-a valma amicilor. Casa dv. este efectiv invadata de prieteni pe care nu i-ati vazut de ani de zile.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

CAPRICORN

Reusiti sa reparati toate defectiunile care apar in casa si sa obtineti si o renegociere a unor contracte indoielnice, la serviciu. Laude din partea tuturor partenerilor. Multe excese, prea multe activitati pe care nu le puteti refuza.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Realizati in sfarsit venituri suplimentare si va decideti sa "sponsorizati" o persoana ce pare lipsita de viitor. Va exprimati clar dorintele si le comunicati tuturor. Organizati singur o agapa si ii surprindeti pe cunoscuti cu talentele dv.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

PESTI

Problemele de familie care reapar va indeamna sa va ganditi la o schimbare de domiciliu. Oricum, stati putin pe acasa, asa ca mai puteti amana. Acceptati scuzele persoanei iubite, pentru ca inainte de toate apreciati sinceritatea.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●