BERBEC

Veti cheltui din nou foarte multi bani, pentru ca sunteti anuntat in ultimul moment ca trebuie sa faceti un drum mai lung, exact la mijlocul intervalului. Calm in continuare, dar si foarte sensibil la ceea ce cred ceilalti despre dv., nu aveti incotro si trebuie sa "imbunatatiti" realitatea pentru cineva care este foarte insistent. Aveti mai putin de lucru ca de obicei, dar aveti si multe drumuri de facut (scurte si mai lungi). De prieteni si vecini "binevoitori" nu duceti lipsa! Nativele au intreg intervalul idei indraznete si poate prea originale.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – vineri

TAUR

Sunteti in pragul unei depresii cu ocazia sarbatorilor de familie. Se pare ca aveti din nou probleme cu serviciul, insa prietenii nu va uita si va ajuta cat de mult pot. Lucrurile stau mai rau pentru cei casatoriti (ganduri de despartire, miercuri). Drumuri neplanificate de joi. Inca mai aveti sanse sa recuperati niste sume destul de importante, care va vor permite sa faceti pregatiri pentru o petrecere. Nu sunt excluse unele mici scandaluri din cauza invidiei celor din anturaj. Nu mai aveti timp sa plecati nicaieri din cauza noilor contracte. Nativelor li se impune sa lucreze in echipa si nu au niciun cuvant de spus in alegerea colegilor.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

GEMENI

Reusiti sa va impacati cu toata lumea, doar pentru ca nu mai aveti timp sa despicati firul in patru. Sunteti contactat miercuri de diverse persoane pentru a participa la activitati noi. Se poate spune ca aveti mult noroc la serviciu, dar si prieteni ciudati! Cu toate ca aveti foarte mult de lucru (ati inceput in mod sigur o activitate noua), trebuie sa plecati la drum. Este posibil ca tocmai din cauza acestei noi ocupatii sa fie necesar sa stabiliti noi contacte. Parintii sunt mai diplomati! Nativele reusesc sa-si faca noi relatii influente si sa-i puna la colt pe cei care le enerveaza!

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – sambata

RAC

Nu vor exista probleme deosebite nici in ceea ce priveste serviciul, nici in ceea ce priveste casnicia. Dimpotriva! Partenerul de viata chiar va ajuta sa finalizati toate "proiectele". Din pacate, va deplasati din ce in ce mai greu si asta va irita. Incepeti saptamana prin a primi sume importante cu care doriti sa faceti surprize placute familiei. In casnicie, lucrurile se complica vineri – partenerul este cand foarte calm si tandru, cand prea violent. Atmosfera incarcata de senzualitate duminica! Celibatarele isi conving partenerul sa fixeze data ceremoniei matrimoniale.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti

LEU

Va descoperiti talentele cu ajutorul colegilor daruiti cu multe calitati. Primiti si bani, marti si miercuri, faceti multe drumuri lungi si sunteti mai vorbaret decat pana acum. Veti face multe drumuri scurte la o ruda apropiata bolnava, dar nu veti pregeta sa incepeti si o curatenie generala. Sperati ca veti primi ajutor din parte unor prieteni, dar sprijinul lor este de scurta durata. Mai primiti bani tocmai sambata! Nativele au noroc maxim si isi "indreapta" situatia familiala, desi apar noi contracte care trebuie validate.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

FECIOARA

Reusiti sa restabiliti o atmosfera mai calma intre dv. si prieteni, dar situatia din propria casa nu va multumeste si exista momente cand parca ati vrea sa plecati unde vedeti cu ochii. Partenerul de viata este intelept, insa si foarte pretentios si imprevizibil. Nu va intelegeti mai deloc nici cu rudele, nici cu vecinii. Este adevarat ca sunteti si foarte sensibil, numai ca nimeni nu ar rezista criticilor permanente si barfelor dv. "colorate". Din punct de vedere profesional, situatia se reglementeaza. Nativele ocolesc problemele profesionale majore, fara sa tina cont de parerile nimanui.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

BALANTA

Acest interval este mai mult decat interesant, mai ales daca aveti incredere in partener. Norocul apare la mijlocul intervalului si se pare ca Balantele vor incasa bani, indeosebi daca stiu sa pastreze secretele incredintate. Sunteti toata saptamana un pic prea incapatanati si nu-i iertati pe cei care se opun deciziilor dv. Este foarte posibil ca tocmai acum sa fie descoperite noi talente, mai ales in muzica si dans. Este vorba de posibilitati de afirmare, valabile mai ales pentru cei nascuti in al treilea decan. Nu sunteti degeaba optimisti – primiti iar bani sambata! Nativele doresc din tot sufletul sa locuiasca cat mai departe de familie.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

SCORPION

Scorpionii sunt destul de nervoasi, dar trebuie sa faca mari eforturi pentru a fi diplomati, ca sa nu piarda un spijin financiar. De miercuri, sunt fericiti, deoarece reusesc sa-si achite toate datoriile si pot sa faca "investitii" pentru surprizele dorite. Cei din al doilea decan se apuca pe neasteptate sa scrie sau au o activitate artistica. Toti nativii sunt intregul interval lacomi si pofticiosi. Exista pericolul ca medicamentele sa aiba efect contrar, mai ales in cazul diabeticilor. Nativele vor consuma prea mult alcool, iar nativii vor manca prea mult. Partenerul lor de cuplu este nemultumit si le face reprosuri.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

SAGETATOR

Daca pe rude Sagetatorii le ajuta neconditionat, pe prieteni ii terorizeaza cu buna stiinta, fiind convinsi ca astfel vor avea succes in a obtine ceea ce isi doresc. Toti nativii primesc cadouri si fac declaratii de dragoste cui nu trebuie. Orice s-ar intampla, in acest interval exista un echilibru intre toate evenimentele. Sunteti din nou "vedete", in sensul ca ii ajutati pe toti sa-si rezolve problemele sentimentale. Cei din ultimul decan se indragostesc la prima vedere. Prea altruiste, chiar si atunci cand au bani putini, nativele muncesc mult, fara a se plange ori a avea pretentii financiare in plus.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

CAPRICORN

Capriconii primesc la inceputul saptamanii vesti neplacute si, cu toate ca au foarte mult de lucru, vor trebui sa lase totul balta si sa plece iar la drum. Tuturor li se dau informatii miercuri, dar nativele au si surprize placute seara. Cei din primul decan se apuca de noi afaceri. Pentru toti nativii, ziua de joi va aduce unele conflicte mari cu prietenii si dorinta de a ii pedepsi exemplar. Din fericire, inregistreaza succese dupa succese, sunt mai calmi si mai amabili, iar cei tineri clocotesc de planuri. Toate nativele sunt foarte sensibile si originale, dar nu au bani suficienti.

Zile norocoase –

Zile fatidice – sambata

VARSATOR

Vor aparea intregul interval conflicte destul de importante intre sefi si colaboratori sau, mai precis, intre Lei si Varsatori. Poate fi vorba insa si de o stare generala de confuzie si de melancolie, datorate sensibilitatii care actioneaza in forta! Vor avea de suferit din cauza nerabdarii si a luarii deciziilor sub imperiul maniei independentei doar Varsatorii din primul decan (sau acei nativi care au Ascendentul in aceasta "zona" zodiacala). Ceilalti nativi au o stare de rau inexplicabila si colici abdominale. Unele native planuiesc cu meticulozitate concedii pe alte meleaguri, altele trebuie sa faca "delegatii" in strainatate.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – joi

PESTI

Acesti nativi beneficiaza de aspecte benefice, care le vor permite chiar sa fie promovati (daca nu cumva deja li s-au recunoscut deja meritele). Pleaca la drum joi si au grija sa ascunda motivul. Familii reunite sau doar buna intelegere intre parteneri vineri. Nativii din al treilea decan sunt intregul interval cei mai admirati, indeosebi pentru talentele de care dau dovada. Nu este exclus sa fie vorba si de dezamorsarea unor diferende de natura artistica. Impreuna cu noii parteneri alcatuiesc intregul interval un "cuplu" de aur. Majoritatea nativelor tinere au impresia ca bat pasul pe loc si ca nu vor mai "avansa" niciodata. Cereri in casatorie

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni