BERBEC

Gasiti pe neasteptate un obiect pe care ati considerat ca l-ati pierdut sau v-a fost furat. Dupa-amiaza, aveti ocazia sa vorbiti pe indelete cu o persoana admirata si iubita. Exista insa persoane care doresc sa va exploateze cat mai mult.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

TAUR

Cu toate ca nu va place sa va criticati colegii, azi veti lua atitudine, in parte din pricina jignirilor pe care acestia vi le aduc. Linistea si pacea din familie va remonteaza. Colaborati cu un coleg pentru stingerea unui conflict de munca.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

GEMENI

Sunteti pus in situatii imposibile de gafele celor din anturaj. Incercand sa salvati situatia, va loviti de nepasarea sefului direct si de dezinteresul celor mai buni amici. Parcurgeti o perioada in care sensibilitatea dv. este exacerbata.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

RAC

Desi nu sunteti pregatit sa incepeti o activitate noua, vi se impune sa participati la analizarea unor documente absolut inedite pentru dv. Comunicati vestile rele, apeland la maniere fara cusur, ceea ce face sa fiti un mesager simpatic.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

LEU

Pentru a obtine rezultatele dorite, este de preferat sa va organizati mai bine si sa-i excludeti pe acei colaboratori care pana acum nu au facut decat sa va incurce. Scenariile dv. va asigura o si mai dificila intelegere cu partenerii.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

FECIOARA

Terminati toata treaba, fara sa va ajute nimeni si va mai gasiti timp sa-i ajutati si pe altii. Din pacate, aveti din nou chef de cearta, iar de adversari nu duceti lipsa! Gasiti posibilitati originale de a amana plata unor datorii.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

BALANTA

Va lasati inselat de aparente si ii judecati pe cei din jur cu foarte multa asprime. Nu mai vreti sa le ascultati sfaturile si le contestati autoritatea in mod repetat. Va treziti ca nu primiti sume importante, exact cand erau mai necesare.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SCORPION

Sunteti autoritar cand nu este cazul. Este posibil ca si programul dv. supraincarcat sa aiba aceste efecte negative. O vizita la rude devine absolut necesara! Aveti un simt practic evident, asa ca va treziti ca multe persoane apeleaza la dv.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Vi se cere sa dati ajutor unei persoane si refuzati din comoditate. Seara, cei dragi vor sa va faca o surpriza placuta, dar lipsiti de la intalnire din acelasi motiv. Obtineti rezultate financiare bune, dar va este permanent frica de viitor.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Raspundeti cu foarte multa amabilitate unei rugaminti cu privire la un ajutor solicitat mai demult si veti fi rasplatit peste asteptari. O invitatie va ramane insa neonorata. Proiecte impuse de sefi pentru a tine mici lectii de pragmatism.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

VARSATOR

Recunoasteti ca pretentiile dv. sunt exagerate, insa continuati sa le sustineti in continuare. Munciti si seara si doriti ca toti cei din jur sa faca acelasi lucru. Descoperiti ca nu sunteti ascultat, ca cei din anturaj incearca sa va insele.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

PESTI

In timpul liber, va comportati ca un sef si va dublati autoritatea cu o duritate ce nu-si are rostul. In rest, sunteti plin de energie si elan si le cautati nod in papura tuturor. Mania este periculoasa in conditiile in care se manifesta acasa.

Sanatate – ●

Bani –●●

Dragoste –●