BERBEC

Arma dv. cea mai de pret din acest interval este curajul. Nu renuntati la principiile si opiniile dv. pentru nimic in lume, chiar daca trebuie sa suportati "fitele" partenerilor pana reusiti sa-i puneti la punct. Va implicati abuziv in viata celor dragi si ii dirijati (chiar ii manipulati fara retineri). De miercuri, va deschideti larg portile inimii pentru o noua pasiune, un nou partener intim. Cu toate ca banii sunt din ce in ce mai putini, sunteti nevoit sa calatoriti mult si sa faceti drumuri foarte lungi. Nativele isi gasesc o a doua slujba, de sezon, care le suplimenteaza veniturile peste asteptari.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

TAUR

Cu multa rabdare ii "modelati" pe cei din anturaj, in asa fel incat sa va fie de folos. Aveti planuri mari, pe care nici nu incercati macar sa le impartasiti partenerului sau familiei. Vorbiti mult, dar dati detalii minore din ceea ce va preocupa. Miercuri, apar momente intime de fericire si pasiune. Sunteti suficient de altruist pentru a-i ajuta pe toti cei care apeleaza la dv., insa nu faceti exces de zel. Joi si vineri, simtiti nevoia sa fiti ajutat si faceti greseala sa apelati la persoane lipsite de rabdare. Nativele sunt nevoite sa calatoreasca mult si sa faca drumuri lungi.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

GEMENI

Primiti niste lectii de viata cam dure, legate de comportamentul persoanelor iubite care par indiferente in ceea ce va priveste. Nu primiti cadourile dorite sau pur si simplu nu sunteti luat in seama. Din punct de vedere financiar, aveti noroc cu carul si va decideti sa va achitati datoriile amanate de asta primavara. Cei tineri primesc invitatii la nunta sau sunt chiar ei ceruti in casatorie. Drumurile lungi sunt periculoase pentru toti nativii din aceasta zodie si ar trebui amanate pentru zile cu mai mult soare. Nativele cumpara obiecte de lux pentru a rasplati persoanele care le-au ajutat in ultimul timp.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata

RAC

Aveti din nou probleme cu persoana iubita din cauza geloziei nefiresti pe care o manifestati (ori poate sunteti prea pretentios si patimas). Nativii tineri se indragostesc iremediabil si isi schimba planurile de viitor. Partenerii parasiti vor incerca sa se razbune, insa pentru dv. nu conteaza decat noua iubire. Activitatea profesionala vi se pare banala si plictisitoare (nu mai aveti idei pragmatice, ci mai degraba romantice). Vanitatea si ambitia va ajuta sa nu renuntati la preocuparile practice de pana acum. Nativele continua sa se gandeasca mai mult la nevoile altora si doresc din tot sufletul sa le faca surprize placute.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

LEU

Faceti concesii surprinzatoare pentru cei care sustin ca va cunosc. V-ati saturat sa va jucati cu partenerul dv. ca soarecele cu pisica si va decideti sa clarificati situatia "matrimoniala". Orice neglijenta este penalizata si orice afirmatie nesustinuta de probe devine incriminatorie. Sunteti sustinut de prieteni in orice conditii si prindeti curaj incet-incet. Relatiile cu colegii si sefii sunt anoste intregul interval, dar macar sunteti lipsit de surprize. Vineri, nemultumirile acumulate rabufnesc si va decideti sa le faceti o vizita amicilor. Pentru native, incasarile depasesc orice asteptare.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – duminica

FECIOARA

Pot aparea tensiuni din cauza anularii unor contracte pe care va bazati pentru venituri suplimentare. Miercuri, va gasiti o a doua slujba care va suplimenteaza bugetul in mod fericit. Cei mai multi nativi vor sa-si schimbe domiciliul, sa cumpere o casa mai buna. Faceti ordine in viata dv. si in cea a rudelor mai usor decat va asteptati. Unii va considera meschin, doar pentru ca va decideti sa cheltuiti mai putin. Conflictele sunt prezente doar in dormitor, din cauza partenerului intim. Nativele mai au putin de asteptat si dorintele li se vor implini.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

BALANTA

Sunt avantajati nativii (cu preponderenta cei care lucreaza in invatamant, avocatura sau cinematografie). Preocuparile casnice dispar cu desavarsire, pentru ca nu mai au deloc timp pentru asa ceva. Ati depasit de mult pragul permis de oboseala si va fi nevoie sa respectati cu strictete orele de odihna. Ardoarea si entuziasmul nu v-au parasit, asa ca in mod sigur veti incerca sa-i mobilizati pe cei din anturaj. De vineri, starea de oboseala se va accentua si veti avea reactii de repulsie fata de hrana. Nativele sunt protejate in continuare din toate punctele de vedere.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – sambata

SCORPION

Este necesar sa fiti diplomat pentru a depasi situatiile de risc prin care treceti. Din pacate, nerabdarea si lipsa de concentrare, ca si senzualitatea maxima, va impiedica sa actionati cu deplina luciditate. Cei care au experienta de viata vor reusi sa depaseasca socurile, chiar daca acestea apar mai ales in familie, acolo de unde asteapta doar liniste si sustinere. Degringolada poate aparea incepand cu ziua de joi, cand prietenii devin suparatori prin interventii cicalitoare. Exista riscul de a nu va odihni din cauza insomniilor. Nativele au prea multa grija de cei din jur si prea putina de ele.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

SAGETATOR

Vorbiti mult, sunteti expansiv, optimist si va afirmati talentele cu foarte multa indrazneala si siguranta. Din pacate, faceti afirmatii care nu sunt apreciate tocmai pentru ca sunt prea sincere. Faceti drumuri multe si scurte intregul interval, iar sperantele dv. de a face rost de mai multi bani raman nefinalizate. Prietenii va ajuta ca de obicei si va ocrotesc din toate punctele de vedere. Este posibil ca cei tineri sa se implice in aventuri amoroase care sa-i faca sa sufere. Nativele fac excese erotice foarte periculoase.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

CAPRICORN

Aveti parte intregul interval de atentii amicale din partea nativilor din anturaj. Pastrati o stare de alerta mai ales la serviciu, doar pentru ca o persoana din anturaj a facut greseala sa va ameninte subtil. Le dati fiori adversarilor si celor care nu actioneaza cu corectitudine joi. Va este teama de cei care incearca sa va manipuleze si va impuneti prin sobrietate. In general, sunt aplanate conflicte vechi si noi, iar acasa partenerul este din ce in ce mai intelept. Va descotorositi de toate persoanele lipsite de bun simt. Mai ales prietenele profita din plin de ideile financiare ale nativelor.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

VARSATOR

Sunteti surprins de cata lume doreste sa va ajute, chiar si cand nu prea aveti nevoie. De miercuri, va plictisiti de atatea oferte de buna vointa si incercati sa-i alungati pe cei insistenti. Aveti senzatia ca partenerul intim va pregateste o surpriza neplacuta si sunteti permanent in alerta. Miercuri, banuielile dispar pe neasteptate. Dovediti un fel de incapacitate de a va administra fondurile si apelati exact la cei care sunt si mai nepriceputi decat dv. O numire intr-o functie de reprezentare va ia prin surprindere. Nativele se bucura ca banii vin de la inceputul saptamanii.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – joi

PESTI

Va decideti sa va inscrieti la un curs de perfectionare ori doar acceptati sa-i invatati pe cei fara experienta din anturaj cum sa evite erorile. Vanitatea si mandria va impiedica sa cereti un supliment de bani pentru orele dupa program. De miercuri, primiti invitatii pe care nu aveti cum sa le onorati, dar va fac placere. Treziti animozitati prin replici ironice, apreciate de cei neimplicati (necriticati). Va oferiti sa rezolvati probleme fara sanse si nu va lasati pana nu va respectati promisiunile. Nativele sunt gata sa porneasca o campanie financiara in favoarea lor.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti