BERBEC

Falsa dv. intuitie produce incurcaturi si este foarte posibil ca cei dragi sa va acuze de rea-credinţa. Imaginea dv. este perceputa eronat miercuri, chiar si de cei care pana acum v-au sustinut mereu. Nu este de mirare ca va doare tot timpul capul! Aveti atat de multe probleme joi legate de colaborarile mai vechi sau mai noi, incat nu le mai puteti descurca singur. Este posibil ca vineri sa finalizati un contract sau doar sa stabiliti un contact cu persoane din strainatate. Nativele sunt totusi intreg intervalul un pic mai relaxate.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

TAUR

Puteti incepe o activitate noua marti, care va va avantaja mai ales din punct de vedere financiar. Apelati la prieteni miercuri cu sau fara un motiv serios. Persoanele foarte tinere primesc joi propuneri indecente, pe care le resping fara sa stea pe ganduri. Atasamentul fata de persoana iubita va face sa acceptati schimbari majore. Secrete bine pazite intregul interval, mai ales de catre native. Poate o noua iubire v-ar ajuta! Cei ce va iubesc incearca sa va ajute si in aceasta saptamana chiar vor reusi. Aventuri erotice in week-end doar pentru native.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

GEMENI

Cu toate ca nu va implicati in nimic din ceea ce vi se propune luni de catre colegi, nu va puteti opri sa nu-i judecati, dand dovada de onestitate si fler justitiar. Starea de irascibilitate se va manifesta miercuri, mai ales in prezenta prietenilor si a membrilor familiei (nicio parte dintre colegi nu va fi scutita de manifestarile de acest gen). Sunteti in pericol vineri de a va cheltui toate economiile, indeosebi daca nu puteti rezista sa-i contactati telefonic zilnic pe amicii dv. din strainatate sau din provincie. Nativele muncesc la numeroase proiecte noi.

Zile norocoase – miercuri si joi

Zile fatidice – marti

RAC

Va asumati marti noi responsabilitati, fara sa stati prea mult pe ganduri. Miercuri, sfatuindu-va cu ceilalti membri ai familiei, admiteti ca ati facut o greseala. Sunteti supus de catre sefi la o serie de probe, pe care nu prea le luati in serios. Joi, intalnire neasteptata cu una dintre persoanele pe care le iubiti. Nu va puteti abtine si faceti observatii vineri, care sunt preluate imediat de cei din anturaj si transmise mai departe. In week-end, pot aparea neintelegeri cu vecinii si rudele mai tinere. Nativele tinere "beneficiaza" de declaratii de dragoste.

Zile norocoase – luni si vineri

Zile fatidice – joi

LEU

Persoane influente intervin marti in ajutorul dv., fara sa stiti care este motivul pentru care actioneaza astfel. Un prieten din strainatate va da in sfarsit telefon sau va scrie miercuri. Munciti din greu joi la noi proiecte, dar, din pacate, rezultatele sunt putin rasplatite sau deloc. Parintii pot avea neplaceri legate de starea de sanatate. Odihna este absolut necesara incepand de vineri. Vi se pare ciudat ca nu mai simtiti elanurile pentru care va invidiau toti prietenii, iar in loc de entuziasm, traiti o permanenta melancolie. In week-end, nativele dau dovada de o energie covarsitoare.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – luni

FECIOARA

Primiti luni o mare suma de bani cu care nu stiti ce sa faceti mai intai. Aveti atat de multe planuri, incat cu greu va decideti ca lista initiala este cea mai buna. Invidii amicale neasteptate intregul interval. Nu luati decizii importante, mai ales miercuri si joi! Cineva din anturaj va da informatii false vineri, pentru a va incurca, dar are sanse foarte mici. In week-end, telefoane urgente de la rude. Ati pierdut pe cineva drag din familie ori dintre amici si de atunci nu mai puteti sa va reveniti. Nativele sunt si mai putin optimiste.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

BALANTA

Va confruntati luni cu probleme noi pentru rezolvarea carora degeaba apelati la cei din jur. Este neaparat nevoie de un specialist si aveti timp destul la dispozitie marti ca sa-l cautati. Tendinta de a cheltui creste si nu veti reusi sa faceti economii pentru investitiile dorite. O prima sau o marire de salariu va provoaca joi o bucurie de scurta durata. Nu se intrevad insa posibilitati de a castiga bani in plus permanent, dar sperantele raman. Sunteti foarte lacom intregul interval si faceti excese indeosebi de natura alimentara. In week-end, lipsa de activitate. Nativele devin de joi mai cochete si cam libertine.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

SCORPION

Reveniti de marti la sentimente mai bune fata de vecini si mai ales fata de prieteni. Aveti in continuare senzatia ca v-au inselat, dar considerati ca ii puteti ierta inca o data. Neintelegerile care apar in anturaj miercuri sunt provocate de o persoana care minte sau fura. Pana va fi descoperit vinovatul, este de preferat sa nu faceti afirmatii acuzatoare. Vi se comunica o veste pe neasteptate joi si aveti o reactie imprevizibila: incepeti sa radeti, cu toate ca nu prea se cuvine. Cei din preajma considera ca sunteti doar socat. In week-end, nativele vor sa faca doar plimbari relaxante.

Zile norocoase – marti si duminica

Zile fatidice – sambata

SAGETATOR

Sunteti apreciat pentru initiativele din cursul saptamanii trecute, dar si pentru tendinta (noua la dv.) de a va tine promisiunile. O persoana draga incearca marti sa va comunice o noutate. Nu acceptati miercuri izbucnirile celor cu care colaborati si dati dovada in continuare de formalism exagerat. Ramaneti cel mai bun prieten al celor care se bazeaza pe propriile forte. Nu sunteti foarte bolnav vineri, dar starea febrila va ingrijoreaza, mai ales ca nu sunteti singurul care aveti astfel de probleme. In week-end, sunt programate vizite. Nativele incearca din nou sa scape de obligatii.

Zile norocoase – joi si duminica

Zile fatidice – luni

CAPRICORN

Ati reusit inca de saptamana trecuta sa depasiti ultimele obstacole majore si va pregatiti sa le dati membrilor familiei (sau prietenilor) vesti bune. Este de preferat sa asteptati insa pana miercuri! Reusiti joi de unul singur sa obtineti realizari pe care alta data erati obligat sa le impartiti cu o parte dintre colaboratori. Ramane sa va achitati ultimele datorii si multumirea va fi oarecum totala. Nici dv. nu va vine sa credeti vineri ca modestia va impinge sa atribuiti meritele dv. altora. In week-end, rudele va tin companie ori va cer favoruri. Nativele vor sa iasa in evidenta prin initiativele celor din jur.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – duminca

VARSATOR

Este de preferat sa nu va orientati marti spre schimbarea profesionala care vi se ofera cu atat de multa obstinatie, chiar daca va doriti atat de mult evolutia sociala. Riscuri periculoase pot aparea si miercuri. Vi se interzice joi sa interveniti in favoarea unor colegi, dar nu aveti liniste pana nu rezolvati situatia asa cum stiti mai bine. Daca aveti rabdare si le dovediti celorlalti ca puteti face si economii, veti primi cadouri sau sume importante de bani vineri (pentru oamenii de afaceri, finantarile se reactualizeaza). In week-end, plictiseala si singuratate. Nativele se implica in rezolvarea problemelor iubitilor lor.

Zile norocoase – miercuri si vineri

Zile fatidice – joi

PESTI

Cu toate ca nu ar trebui sa plecati la drum lung, chiar la inceput de saptamana, nu veti avea incotro. Cei care au autoturisme personale ar trebui sa faca neaparat o revizie a acestora! Nu luati in seama miercuri sfaturile persoanei iubite si va implicati in rezolvarea unei probleme de serviciu care va poate aduce laude sau critici, in egala masura. Descoperiti vineri ca nu mai puteti avea incredere in rudele apropiate (fie v-au inselat la cumparaturi, fie v-au dat prea multe sfaturi proaste). In week-end, plecati pe la rude. Nativele sunt rebele si lipsite de simtul masurii.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – duminca