BERBEC

Intregul interval, veti continua sa faceti multe drumuri, mai lungi sau mai scurte, dar unele cu siguranta foarte placute. Porniti pe neasteptate o campanie de curatenie generala. De marti, incep sa apara sansele financiare asteptate, ce se vor dovedi mai putin avantajoase decat contractele si sperantele. Iubirea este mai mult amicala de miercuri. Relatiile paguboase trebuie sa fie eliminate din viata dv. o data pentru totdeauna. Persoanele publice fac intreg intervalul drumuri lungi. Aparitia unei native care va protejeaza din umbra e salutara. Nativele sunt bine "ancorate" in relatia sentimentala actuala si par ca nu iau "atentiile" in seama.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

TAUR

Cele mai stresante situatii sunt cele legate de problemele profesionale. Doriti sincer sa reorganizati totul, sunteti sustinut, insa pentru moment ideile tuturor celor implicati sunt intrucatva confuze. Din punct de vedere financiar, va situati printre cei privilegiati, iar persoana iubita va soarbe din ochi. Renovarile urgente sunt iar amanate. Persoana iubita este inca preocupata de soarta altor oameni. Joi, nu mai suportati ca cei din anturaj sa intervina in proiectele dv. Veti aspira in continuare la un statut profesional caracterizat de recunoastere. Nativele ar fi bine sa nu se bazeze pe inspiratie.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

GEMENI

Mai putin navalnici, dar la fel de "excitabili", presimt "aparitia" unor daruri ori a unor aventuri "galante". Problemele de sanatate se acutizeaza insa la mijlocul intervalului si traiti intr-o permanenta stare de insecuritate si recunoasteti ca nu aveti cum sa actionati pentru a o dezamorsa. Sunteti bine sustinut in proiectele profesionale pe care le demarati si faptul ca toata lumea va apreciaza originalitatea va cam debusoleaza un pic. Situatia financiara este mai mult decat multumitoare, cu toate ca inca trebuie sa ii sustineti si pe cei dragi. Nativele doar par superficiale si reusesc sa-si dovedeasca toate competentele.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

RAC

Va imbogatiti sfera de activitate (in mod sigur va trebui sa acceptati sa invatati cate ceva pentru a putea raspunde noilor responsabilitati). De miercuri, atrageti admiratia celor de sex opus din anturaj. Pastrati o discretie absoluta in ceea ce priveste planurile pentru saptamana viitoare, desi sunteti motivat doar de dorinta de a face surprize placute. Nu mai sunteti invidiat, chiar daca atrageti neintentionat admiratia celor de sex opus din anturaj. Nativele au putine probleme sentimentale, dar sunt lipsite de prieteni, asa ca s-ar prea putea sa ceara alt fel de ajutor persoanei iubite.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – joi

LEU

Gelosi si cam posesivi, faceti marti daruri fara retineri. Renuntati sa va mai bateti cu morile de vant! Ati descoperit ca va simtiti bine daca nu mai interveniti in conflictele altora, chiar daca nu se descurca fara dv. Nu reusiti sa faceti rost de fondurile necesare inceperii unor activitati noi ori pur si simplu pentru achitarea unor facturi. Partenerii, inclusiv persoana iubita, va acuza de rigiditate vineri, dar nici ei nu stiu cum ati putea sa rezolvati toate problemele in care v-ati implicat de buna voie. Nativele (mai ales cele celibatare) iau in acest interval decizii gresite.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

FECIOARA

Sunteti sustinuti de aproape toata lumea din toate punctele de vedere, dar asta nu inseamna ca deveniti mai fericiti. Starea de sanatate poate deveni si mai problematica, asa ca nu este exclus sa fie necesar sa va internati pentru o perioada mai lunga, pentru stabilirea unui diagnostic sigur. Marti si miercuri, sunt posibile conflicte cu rudele. Desi beneficiaza de fiorul revigorator al iubirii, acesti nativi nu vor fi campioni de necontestat, dar isi vor cunoaste "meritele", mai ales ca iubesc pe ascuns si unii, chiar adulterin. Nativele sunt preocupate indeosebi de familie.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

BALANTA

In continuare, ce luati pe mere dati pe pere si nu va puteti declara multumiti de situatia financiara. Pe neasteptate, pierdeti din diverse motive sustinerea prietenilor. La mijlocul intervalului, persoana iubita va incerca sa va convinga sa mai renuntati la o parte din activitatea profesionala, fiind convinsa ca aveti nevoie de mai multa odihna. Ca de obicei aveti incredere joi in cine nu trebuie, ba chiar ii laudati pe cei care v-au facut si va fac necazuri. Vineri, primiti in vizita prieteni sau rude. Nativele, pentru situatiile familiale create, isi fac autocritica.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – joi

SCORPION

Foarte creativi si motivati, nu renuntati la nici cea mai neimportanta idee a dv., din dorinta de a finaliza rapid o restructurare prin programe profesionale complexe. Sunteti convins ca aveti dreptate, nu acceptati interventii si cu atat mai mult critici. Situatia financiara e constanta, insa va doriti sa depasiti toate "limitele" de pana acum. Acesti nativi se indragostesc si "infloresc". Se poate afirma ca devin cam periculosi, pentru ca isi depasesc pana si partenerii traditionali ca energie creatoare. Cu toate ca nu este normal sa renunte miercuri la drepturile lor, nativele o vor face, doar pentru a pune intr-o pozitie dificila persoana iubita.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

SAGETATOR

Intregul interval, sunt mai mult pe drumuri, decat acasa si se implica numai in activitati nelucrative, iar apoi se mira ca nu au suficiente fonduri. Celibatarii doresc sa se impuna in fata persoanelor de sex opus si chiar reusesc in cele mai multe cazuri. Cei mai multi familisti se indragostesc din nou si par ca se reintorc la varsta adolescentei. Vor cere foarte multe si vor da si mai mult, asa ca nu este exclus ca cel iubit sa doreasca la un moment dat sa o ia la fuga. Nativele tinere au sanse sa conceapa copii foarte frumosi. O ruda le convinge joi sa se razgandeasca.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

CAPRICORN

Majoritatea sunteti obligati sa aveti grija de o ruda bolnava ori sa certificati acte si sa pierdeti timpul pe drumuri. Nu indrazniti sa va ganditi la concediu ori la o alta forma de relaxare si sunteti fericiti daca puteti schimba o vorba cu amicii. Actele de caritate si altruismul va caracterizeaza in continuare, asa ca bugetul este si mai sarac. Doriti nespus de mult sa le dovediti joi tuturor ca sunteti foarte valoros, dar nici nu vreti sa acceptati vreo schimbare, deoarece considerati ca aveti scuze de primit. In week-end, toate nativele au "noroc" sentimental.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

VARSATOR

Foarte cuminti, cand le iese dragostea in cale, devin brusc adeptii exceselor. Nu vor realiza cat de periculos traiesc si nu vor asculta in niciun caz de sfaturile celor bine intentionati. Excelentele sanse profesionale, ce apar continuu, favorizeaza o situatie financiara exceptionala, caracterizata insa de incasari maxime si pauze mari intre plati. Relatiile parteneriale si cele cu persoana iubita sunt tensionate marti, dar va gasiti cu usurinta "implinirea" in alta parte. Surprizele din acest interval se vor datora prietenilor. Nativele vor recupera miercuri o serie de acte, iar joi vor deschide noi fronturi de lucru, impreuna cu o parte dintre prieteni.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

PESTI

Simtiti nevoia sa va relaxati si nu este de mirare, deoarece munciti continuu, aproape fara pauze, iar colegii nu va ajuta mai deloc. Cu toate ca starea de sanatate nu este constanta, nu renuntati la acele mici vicii ce chiar o pot pune sub semnul intrebarii. Pentru persoana iubita nu mai aveti timp si aceasta se simte parasita, abandonata definitiv. Considerati joi ca persoana iubita e prea timida si o incurajati sa actioneze altfel decat pana acum. Nativele pot fi cucerite cu o floare, dar devin brusc "salbatice" in pat. Copiii conceputi vor fi invidiati pentru frumusete si pentru capacitatea de a se impune in orice situatie.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti