BERBEC

Aveti impresia ca toate schimbarile pe care le doriti se produc intr-un ritm prea lent si deveniti putin cam agresiv. Majoritatea nativilor nu pot renunta la drumurile lungi in interes de serviciu. Faceti schimbarile dorite la serviciu.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

TAUR

Toate planurile stagneaza, cu sau fara motiv, si considerati ca a venit momentul sa faceti o pauza, sa nu mai insistati, mai ales ca "luptati" si pentru binele unor persoane cu comportament bizar. Initiativele si energia dv. sunt admirabile.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

GEMENI

Progresati constant, dar nu mai aveti deloc timp pentru familie ori prieteni. Aveti atat de mult de lucru, incat nimeni nu poate crede ca va descurcati singur, insa oricum nu va pasa decat de castiguri. Ideile sunt lipsite de substanta.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

Momentele de melancolie de azi se datoreaza sentimentalismului exacerbat si intuitiei sensibilizate la maximum. Pastrati-va calmul si nu va descurajati, pentru ca de maine veti fi putin mai bogat! Acceptati un nou contract promitator.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●

LEU

Daca va agitati si va pripiti cand luati decizii, nu castigati nimic. Intrigile si barfele de care aflati se vor imprastia ca fumul, asa ca nu va creati in zadar o stare de stres. Cei care iau in seama contractele cu strainii vor avea succes.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

FECIOARA

Prin atentie, intelegere si blandete veti castiga mai mult decat prin critici si ironii (de altfel bine meritate si la obiect). Sunteti riguros in activitatile cotidiene, desi energia este la limita. Oferiti stabilitate financiara familiei.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Este de preferat sa va planificati rational programul si sa incercati sa-i atrageti si pe cei din jur in activitatile casnice. Starea de neliniste e motivata de vartejul in care sunteti prins. Programul dv. este caracterizat de continuitate.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SCORPION

Se poate afirma ca ati devenit un fel de pol magnetic, deoarece atrageti prin prezenta admiratia persoanelor de sex opus. Chiar vor incerca sa va cucereasca si sa va complice existenta! Stres si deceptii din cauza pierderii unor sperante.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Cei dragi se simt neglijati si au in parte dreptate. Va simtiti amenintat de acei colaboratori ori prieteni ce nu se pot obisnui cu exuberanta si optimismul cu care raspundeti necazurilor. Partenerul stie cum sa va arate ca va iubeste.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Este de preferat sa va luati o vacanta si sa va rasfatati partenerul de cuplu, pentru ca peste cateva luni nu veti mai avea timp poate nici sa-i dati "buna ziua". Prietenii isi aduc aminte ca existati! Realizati ca va pretuiesc cu adevarat.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

VARSATOR

Simtiti un fel de greutate si parca nimeni nu va mai intelege. Cheltuielile depasesc castigurile si mai aveti destule facturi de achitat. Neintelegerile cu persoana iubita va streseaza suplimentar. Vor aparea si rudele "abonate" la masa.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●

PESTI

Aveti tendinta sa lasati totul balta, doar pentru ca persoana iubita are mult timp liber si va cere sa-i tineti companie nonstop. Raspundeti cu multa tandrete la erotismul navalnic al acesteia. Relatiile familiale se tensioneaza.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●