BERBEC

Nu trebuie sa-i luati in seama pe cei ce sustin ca nu ati reusi nimic, daca nu ati avea atat de multe avantaje (chiar daca in mare masura au dreptate). Profitati de noile oportunitati ivite! Persoana iubita va face declaratii amoroase seara.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

TAUR

Inca nu v-ati invatat minte si ii credeti in continuare pe cei ce v-au mai dezamagit si cu alte multe ocazii. Partenerul de cuplu are impresia ca nu va mai cunoaste deloc pentru ca il cicaliti si il "dirijati" clipa de clipa.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

GEMENI

Cereti ajutorul unei persoane neserioase care nu se tine niciodata de cuvant. Va implicati emotional cu buna stiinta intr-o relatie sentimentala lipsita de viitor si doriti sa va deplasati intr-o localitate apropiata ori va vizitati amicii.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

O propunere amoroasa va ia prin surprindere si aveti o reactie mai mult decat ciudata. Este nevoie sa dati explicatii si sa va cereti scuze, mai ales ca ati trait si dv. o experienta similara candva. Visati insa la multa iubire.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●

LEU

Este bine ca optimismul va ajuta sa nu va pierdeti increderea in partenerii de pana acum. Sanatatea este destul de precara intreaga zi. Faptele bune ale celor din anturaj va emotioneaza, mai ales ca nu ati fost obisnuit sa fiti recompensat.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●

FECIOARA

In familie, are loc un eveniment important, care va obliga sa lipsiti de la serviciu o parte din program. Aveti o discutie sincera si lamuritoare cu sefii dv. si scapati de stres. Tendinta de a face multa miscare se dovedeste benefica.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Incepe o perioada in care va puteti accidenta! Persoana iubita pleaca intr-o calatorie de lunga durata, fara sa va anunte. O femeie din familie va solicita ajutor, tocmai cand considerati ca nu veti mai avea astfel de probleme niciodata.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

SCORPION

Amanati dimineata intalnirile legate de semnarea unor acte importante. Seara, schimbarile imprevizibile de situatie va streseaza si este posibil sa faceti greseli minore, dar care produc prea multe emotii aproape tuturor rudelor.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SAGETATOR

Aveti in continuare noroc si incepeti sa fiti mai optimist. Persoana iubita este inca preocupata de soarta altor oameni si situatia incepe sa va cam enerveze. Daca va lasati influentat de parerile celor din anturaj, nu veti ajunge departe.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●

CAPRICORN

Deveniti singurul sustinator al intereselor familiei, dar aveti surpriza sa fiti totusi exclus de la discutii. Nu mai suportati ca cei din anturaj sa intervina in proiectele dv. si mai ales sa le amane, dar chiar aveti dreptate intru totul.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Doriti sa pastrati secrete pe care le considerati importante, insa in momentul in care descoperiti ca toata lumea le stie, va simtiti lipsit de intimitate. Persoanele de sex opus din anturaj va "curteaza" neincetat si culmea e ca va displace.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

PESTI

Sunteti prea bine "ancorat" in relatia sentimentala actuala si pareti ca nu luati avansurile amoroase ale altora in seama. Poate ca ar fi bine sa nu va bazati pe spontaneitate si pe inspiratia de moment in rezolvarea problemelor profesionale!

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●