BERBEC

Toti nativii se pot afirma luni in alte tipuri de activitati, la care nici nu au visat pana acum. Majoritatea se emancipeaza obligati de imprejurari, insa pierd aprobarea tacita a persoanei iubite. Nu trebuie sa ii luati in seama joi pe cei ce sustin ca nu ati reusi nimic, daca nu ati avea noroc. Persoana iubita va face declaratii amoroase vineri. Cei ce au copii fac cheltuieli maxime si devin insolvabili. Celibatarii depun eforturi pentru a renova o casa sau pentru a cumpara una mult mai incapatoare. Va fi necesar sa apelati la ajutorul unor rude ca sa faceti rost de bani pentru investitiile dorite. Nativelor li se fac vineri multe reprosuri de catre colegi ori amici, desi sunt neintemeiate.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

TAUR

Excesele datorate participarii la o masa festiva, va dau de furca marti. Pentru ca nu este genul acestor nativi sa intre in panica, este posibil sa amane orice consult medical. Inca nu v-ati invatat minte si ii credeti in continuare pe cei ce deja v-au mai dezamagit. Miercuri, partenerul de cuplu crede ca nu va mai cunoaste (il "dirijati" continuu). Dorinta de va impune profesional depaseste limitele bunului simt. Vor uita ca au amici si rude, doar pentru a mai avea un job lucrativ. Joi, le dati celor apropiati o dovada de intelepciune, dar nu aveti rabdare pentru a-i determina sa actioneze cum ati dori. In week-end, pentru native, o impacare cu persoana iubita inseamna si acceptarea unor compromisuri.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

GEMENI

Musafiri neinvitati va calca pragul intregul interval. Vecinii va ofera ajutor, desi nu aveti nevoie de asa ceva. Marti sau miercuri, lipsiti de la un eveniment profesional. Nu faceti greseala sa cereti joi ajutorul unei persoane ce nu se tine niciodata de cuvant! Va implicati emotional vineri intr-o relatie sentimentala lipsita de viitor si doriti sa va deplasati in alta localitate ca sa va vizitati amicii. Doriti sa puneti in practica modificari in casa, desi de abia ati terminat o renovare ca la carte. Aveti tendinta de a reveni asupra activitatilor finalizate. Toate nativele isi manifesteaza originalitatea in toate domeniile, inclusiv cel sentimental. In week-end, sunteti rugate sa stati acasa.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

RAC

Toti cei dragi insista marti sa amanati drumurile la care nu vor sau chiar nu pot sa participe. Miercuri, o propunere amoroasa va ia prin surprindere si aveti o reactie cam ciudata. E nevoie sa dati explicatii joi si sa va cereti scuze, mai ales ca ati trait si dv. o experienta aidoma candva. Vineri, visati insa toata ziua la si mai multa iubire. Stabilesc relatii afective speciale, cu persoanele de care sunt interesati, dar le intorc spatele celorlalti, ce au nesansa de a nu fi "utili". Manifestati un orgoliu exacerbat. Nativele sunt solicitate ca specialiste consultant, dar pentru ca nu primesc bani pentru activitatea aceasta, vor refuza cu diplomatie. In week-end, vor face o "plimbare".

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – marti

LEU

Toti nativii sunt preocupati de persoana iubita din viata lor si uita de celelalte probleme. E bine ca optimismul va ajuta sa nu va pierdeti increderea in parteneri. Faptele bune de joi ale celor din anturaj va emotioneaza, mai ales ca nu ati fost obisnuit sa fiti recompensat. Se vor inregistra unele pagube vineri din cauza investitiilor "casnice". Va puteti baza pe Tauri, dar e bine sa va feriti si de ei de sambata. Reusiti sa faceti un imprumut si sa va relansati in afaceri. Ii veti forta pe cei din anturaj, prin diverse mijloace, sa va aprobe planurile. Schimbarile din viata sentimentala a nativelor le afecteaza reactiile si sunt in pericol sa clacheze. In fiecare noapte, au fantezii amoroase.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

FECIOARA

Nu vor exista probleme financiare majore, decat daca partenerul de viata e un nativ din Pesti pretentios, ce le impune sa faca achizitii nepotrivite. Miercuri, optimism exagerat. In familie, are loc un eveniment important joi, ce va obliga sa lipsiti de la o intalnire importanta. Aveti o discutie sincera si lamuritoare cu prietenii dv. si scapati de stres. Sunt energici, dar si foarte egoisti, rationali, dar si extrem de critici, adica exact cum sunt de obicei. Se produc schimbari multe, dar nu toate sunt benefice pentru familie. Nativele extind starea de empatie asupra tuturor celor cu care intra in contact. In week-end, atentie mare la membrii familiei ce nu inteleg cat de stresate sunteti!

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – joi

BALANTA

Stare de sanatate precara si momente de panica. Toti nativii vor fi tentati miercuri sa sacrifice relatiile amicale de dragul timpului liber castigat, in favoarea partenerului de cuplu. Joi, incepe o perioada in care va puteti accidenta foarte usor! Persoana iubita pleaca intr-o calatorie, fara sa va anunte. O femeie din familie va solicita ajutor. Apar preocupari noi, referitoare la familie ori la casa. Vor refuza sa ajute din mila, iar altruismul e exclus, chiar daca financiar se descurca mai mult decat bine. Nativele sunt solicitate sa lucreze in mai multe locuri in acelasi timp. In week-end, le enerveaza persoanele ce sustin ca trebuie sa actioneze continuu pentru a-si repara greselile.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – duminica

SCORPION

Primesc multe lectii de viata, la care ar renunta totusi cu mare placere. Ingratitudinea de pana acum va fi amendata drastic miercuri, cand vor avea nevoie de sprijinul tuturor prietenilor. Amanati joi toate intalnirile legate de semnarea unor acte importante. Vineri, schimbarile imprevizibile de situatie va streseaza si faceti multe greseli minore. Toti nativii devin extrem de introvertiti, insa sunt atenti si la sfaturile date de cei din jur, desi nici nu le trece prin gand sa se schimbe. Pentru a putea acoperi datoriile, sunteti nevoit sa lucrati peste program sau sa cautati un al doilea job. In week-end, nativele considera ca e nevoie sa isi sacrifice timpul liber si sa-si ajute prietenele.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – vineri

SAGETATOR

Toti nativii se considera foarte corecti si nu inteleg de ce sunt respinsi de cei dragi. Veseli si agreabili, vor depasi toate micile probleme si vor considera ca se pot descurca si fara bani. Persoana iubita e insa preocupata miercuri de soarta altor oameni si situatia incepe sa va cam enerveze. Joi, aveti noroc si incepeti sa fiti si mai optimist. Devin constienti ca exista persoane ce ii invidiaza sau le barfesc actiunile din plictiseala, dar aceasta stare de lucruri ii influenteaza negativ. Visele dv. secrete incep sa se concretizeze, doar ca nu va place ce simtiti. Starea de sensibilitate le afecteaza nativelor relatiile cu membrii familiei. In week-end, relaxare, dar si singuratate.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri

CAPRICORN

Unii nativi au parte marti de o "rezolvar" originala a problemelor casnice si financiare, la care nu se asteapta nimeni. Familia va fi reunita de abia miercuri seara. Joi, deveniti singurul sustinator al intereselor familiei, dar aveti surpriza sa fiti totusi exclus de la unele discutii. Nu mai suportati ca cei din anturaj sa va amane proiectele. Lipsiti de orice vanitate, vor ierta pe toata lumea si vor incepe proiecte caracterizate de frumusete. Descoperiti ca nu mai aveti timp pentru viata personala! Va inchipuiti scenarii catastrofale, ce cu siguranta nu vor avea loc niciodata. Nativele isi iubesc partenerul cu disperare si trec iar printr-o criza de gelozie. In week-end, e posibila o vizita.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

VARSATOR

Sunt dispusi la compromisuri, de teama de a nu ramane singuri. Au un comportament imprevizibil, dar deosebit de sarmant. Persoanele de sex opus din anturaj va "curteaza" neincetat si culmea e ca va displace. Miercuri si joi, asteptari zadarnice. Vineri, doriti sa ajutati un prieten ce a suferit o deceptie sentimentala si descoperiti ca v-a mintit. Financiar, toti nativii ajung la fundul sacului, insa exclud imprumuturile. Sentimental, au succes fara a face eforturi, doar ca sunt atrasi de persoane nepotrivite. Instabilitatea emotionala le afecteaza nativelor si activitatea profesionala! Vineri, e de preferat sa sarbatoriti un eveniment impreuna cu familia. In week-end, faceti planuri de viitor.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – vineri

PESTI

Relatiile cu amicii continua sa fie ciudate, iar drumurile scurte nu pot fi evitate. Vor primi joi invitatii de la rude si amici, ce nu vor putea fi refuzate. Sunteti prea bine "ancorat" in relatia sentimentala actuala si pareti ca nu luati avansurile amoroase ale altora in seama. Vineri, poate ca ar fi mai bine sa nu va bazati doar pe inspiratie. Fac iar cheltuieli ce le depasesc bugetul, sperand ca nu va observa nimeni cat sunt de lipsiti de realism. Divergentele ce apar cu cei dragi presupun din partea dv. rabdare si explicatii repetate. E de preferat ca nativele sa nu cedeze "rugamintilor" de a renunta la o parte din drepturile lor financiare in favoarea rudelor! Trebuie sa faceti multe drumuri.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – miercuri