BERBEC

Sunteti cel care gaseste cuvintele potrivite pentru a stinge un conflict care treneaza de foarte multa vreme si va afecteaza indeosebi viata familiala. Treziti simpatia tuturor pentru ca ii ajutati pe toti cei care apeleaza la dv. pentru a li se face dreptate. Incepand de marti si pana vineri, patronati activitati la care nu va pricepeti deloc, dar pe care le acceptati fiindca sunt aducatoare de bunastare financiara. Credeti cu tarie ca dreptatea este de partea dv. in orice ocazie. Nativele isi vor sustine partenerii, chiar daca sunt mai sensibili si totodata foarte agresivi.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata

TAUR

Se va reinstaura normalitatea in viata celor care au avut necazuri din cauza unor procese care au durat mult timp. Le dovediti tuturor ca aveti o inima mare si le iertati greselile cu eleganta. Discretia nativa va impiedica sa faceti marturisiri legate de confidentele celor dragi, aflati in incurcaturi de diverse feluri. Va tineti promisiunile cu riscul de a "incasa" de la cei neimplicati "amenzi" verbale gratuite. Vineri, analize echilibrate si logice. Blandetea si toleranta va recomanda ca mediator in conflictele familiale. Nativele vor avea tot felul de dureri abdominale si nu sunt excluse nici colicile biliare.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – luni

GEMENI

Dovediti cu usurinta ca prezenta dv. aduce lumina la propriu si la figurat in familie. Ii inspirati efectiv si pe cei din anturaj. Le aduceti impacare, dar si idei salvatoare. Va intalniti intamplator miercuri cu prieteni foarte vechi si va ajutati reciproc sa depasiti unele riscuri. Sunteti mai modest si mult mai consecvent joi cu principiile impuse la inceputul carierei (scolare sau profesionale, depinde de varsta). Unii se implica in activitati de perfectionare, cu speranta secreta ca vor obtine un post mai bun. Nativele vor avea probleme in familie (vor fi sanctionate aspru de rude).

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata

RAC

Naivitatea cu care va manifestati in situatii in care vi se cere sa fiti nemilos cu adversarii va exclude de la o noua promovare, dar va ajuta sa va faceti noi prieteni. Dorinta de a valorifica "afaceri" referitoare la marirea unor imobile sau exploatarea unor terenuri ii avantajeaza pe nativii cu varste intre 45 si 50 de ani. Mare atentie pentru comerciantii care vand alimente perisabile (le este foarte greu sa renunte la ele, chiar daca nu mai sunt bune). Vineri invatati lucruri noi. Nativele au un comportament labil, atat de schimbator ca nu mai sunt recunoscute nici de rude si vor intra in conflict cu toata lumea.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – duminica

LEU

Va recuperati libertatea de actiune, insa trebuie sa renuntati la "balastul" reprezentat de unii membri ai familiei dv. Cumparati obiecte noi, faceti investitii importante si sunteti fericit. Optiunile dv. implica acceptarea unor principii si a unei libertati extinse. Sunteti transformat incet-incet - deveniti mai harnic, mai inspirat, mai pragmatic. Dispar mofturile si nechibzuintele si deveniti eficient la maximum. Toate negocierile sunt avantajate, iar perseverenta este rasplatita. Nativele iau o decizie importanta si au de gand sa nu marturiseasca nimanui ce efecte dezastruoase va avea asupra unor rude.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

FECIOARA

Chiar daca "renasterea" dv. nu este spectaculoasa, ea asigura un viitor bazat pe decizii intelepte. Faceti analize, tineti diete speciale, sunteti hotarat sa reveniti la o stare de sanatate mai buna. Din punct de vedere sentimental, aveti senzatia ca sunteti "amortit" si nu luati in seama complimentele si propunerile erotice, nici macar din vanitate. Sunteti sustinut astral, chiar daca Saturn va mai incearca inca prin pozitia sa in Casa familiei. Sunteti mult prea circumspecti! Situatia financiara a nativelor se va ameliora abia de miercuri, asa ca este bine sa faca in continuare economii.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – luni

BALANTA

Traiti cu uimire o dorinta maxima de a va chivernisi, de a va imbogati. Balantele tinere celibatare se gandesc intens la gasirea unui partener de viata bogat, care sa le scape de griji. Cei care activeaza ca designeri, sunt creatori de moda sau de accesorii, vor inregistra castiguri maxime. Foarte creativi, energici si lipsiti de modestie, se vor "arunca" aproape toti in activitati lucrative. Speculatiile lor sunt oneste, dar vor neaparat sa-i impresioneze pe cei din anturaj (mai ales pe sefii directi). Nativele manifesta tendinta spre pesimism si iritare, din cauza problemelor pe care le-au avut din pricina unor accidente stupide.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

SCORPION

Succesul lor este asigurat mai ales daca nu ii uita pe acei prieteni cu care au fost si colegi multa vreme. De marti, vor dori sa se protejeze si vor renunta la intalniri si vizite. Negocierile programate nu trebuie in niciun caz amanate. De miercuri, apar propuneri profesionale atragatoare, dar incomplete. Cei mai multi nativi nu au incredere, dar nu vor sa renunte la beneficiile functiei actuale. Nu fac concesii, nu au mila de nimeni si au pretentii exagerate de la partenerul de viata! Chiar daca ati depasit intervalul periculos, nativele sunt inca predispuse la accidentari de diverse feluri.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – duminica

SAGETATOR

Optimisti si veseli ca de obicei, vor trece ca gasca prin apa prin toate problemele saptamanii si se vor minuna la sfarsitul intervalului cand vor observa ca totul s-a rezolvat fara ajutorul lor direct. Exclud cu mare grija tot ceea ce ii irita si sunt ajutati chiar si de necunoscuti. Au senzatia ca traiesc din plin, insa agitatia nu le face prea bine celor de varsta a treia. Pentru moment sunt foarte multumiti ca sarcinile lor sunt rezolvate in mare parte de prieteni. Nativele revin la idei pe care le-au mai exploatat si pana acum, fara vreun succes deosebit.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – sambata

CAPRICORN

Performantele dv. profesionale sunt exceptionale si atrag, din pacate, multe invidii. Problemele de sanatate tind sa devina cronice, mai ales pentru cei care refuza de regula sa apeleze la medic. Vanitatea si orgoliul va creeaza miercuri numai necazuri. Este momentul sa fiti mult mai modest si sa nu uitati ca prietenii se simt parasiti de cand tot amanati sa va vedeti. Cei tineri se emancipeaza si gasesc foarte usor posturi asa cum isi doresc. Joi si vineri, este bine sa nu va certati cu nimeni (mai ales cu sefii dv.). Ciudateniile si "sensibilitatile" bizare ale nativelor apar si dispar fara nicio noima.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

VARSATOR

Sunteti sustinut de prieteni si protectori, care aproba toate ideile dv. si va ajuta sa le si puneti in practica. Faceti fata tuturor exigentelor si verificati de doua ori inainte de a declara ceva. Pentru cei mai multi nativi, riscul pare o dulce relaxare. Nu au liniste, trebuie sa faca tot timpul ceva, chiar daca nu par lucruri importante. Nu numai ca vor descoperi mijloace prin care se pot castiga multi bani, dar le vor impartasi si celor din anturaj. La sfarsitul intervalului, numai aventurile sentimentale primeaza. Nativele isi viziteaza rudele si intarzie doar pentru a fi departe de furnicarul de acasa.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – miercuri

PESTI

Pot aparea constrangeri aducatoare de tensiuni interioare maxime. La oricine ati apela, descoperiti ca este absent, ocupat ori dezinteresat. Activitatea profesionala nu este sursa de stres, dar nici de gratificatii sau promovari. Este un sector caldut, lipsit de trairi. Viata sentimentala este in schimb involburata, presarata cu sicane, emotii si crispare. Apar persoane straine, necunoscute, care intervin in viata acestor nativi si vor sa ia decizii in locul lor. Se pot baza pe rude si pe amicii mai in varsta. Nativele se cearta cu persoanele feminine din anturaj, pentru ca apoi aceleasi persoane sa le sustina financiar.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata