BERBEC

Reactiile dv. sunt in continuare cam bizare si cam de neinteles pentru cei din anturaj. De abia la sfarsitul acestei saptamani primiti banii mult asteptati, asa ca aproape intregul interval veti fi cam nervos. Faceti multe drumuri scurte si, din nefericire, foarte multe excese care va pot afecta starea de sanatate si asa destul de instabila. Persoana impreuna cu care locuiti (este posibil sa fie un simplu chirias) va monitorizeaza orice miscare si intervine in viata dv. ori de cate ori considera ca gresiti. Nativele ii dinamizeaza si pe cei mai comozi colegi.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

TAUR

Toti banii pe care ii primiti la mijlocul intervalului ii folositi ca sa va platiti datoriile (destul de multe si de mari). De musafiri nu duceti lipsa – sunt chiar mai multi decat si-ar dori cineva. Efectiv sunteti blocat si nu mai puteti pleca nici macar dupa cumparaturi. Promisiunile pe care le primesc in continuare cei ce sunt someri raman din pacate simple amagiri. Mare atentie la sanatate – colicile biliare sau problemele pancreatice pot reaparea imediat ce faceti primele excese alimentare! Prietenii reinnoite vineri. Nativele sunt nevoite sa accepte o decizie din partea sefilor directi.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – luni

GEMENI

Incepeti saptamana primind bani, chiar mai multi decat va asteptati si din mai multe surse. Acest fapt nu va impiedica sa va deplasati cu greutate – vor exista drumuri foarte urgente pe care va trebui sa le amanati. Starea de sanatate este destul de precara si nu este exclus ca persoanele in varsta sa stea mai mult in casa. Cei casatoriti sunt sustinuti de partenerul de viata. Celibatarii au toate sansele (inca) sa se casatoreasca acum cu o persoana bogata si exuberanta, dar supusa exceselor. Nativele ii fac persoanei iubite promisiuni exagerate.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – sambata

RAC

Relatiile parteneriale sunt in pericol sa se destrame definitiv, fie ca este vorba de casnicie, fie ca este vorba de cele profesionale, de viata, pur si simplu. Acesti nativi vorbesc cand nu trebuie si mai ales ce nu trebuie. De asemenea, tac exact atunci cand ar trebui sa intervina, eventual sa se dezvinovateasca. La mijlocul intervalului, primesc vizite neanuntate, total neplacute. Vor nu vor, trebuie sa faca multe drumuri scurte, care le fura si putinul timp liber pe care il mai au. Celibatarele vor sa se casatoreasca, iar nativii vor relatii neoficiale. Nativele nu au nici toti banii necesari, nici timp liber.

Zile norocoase – duminica

Zile fatidice – miercuri

LEU

Se pare ca vor aparea noi cheltuieli in legatura directa cu casa in care locuiti sau cu cea pe care o construiti (poate si faptul ca platiti pentru doua locuinte conteaza cand este vorba de golirea "pungii"). Pentru o parte dintre Lei este posibil sa apara posibilitatea de a primi o mostenire, a carei obtinere sa fie insa afectata de incurcaturi. Un drum lung este amanat din nou si o paguba se iveste pe neasteptate pentru cei care au facut investitii sau au jucat la un fel de loterie. O relatie neoficiala a nativelor celibatare devine cunoscuta de toata lumea.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

FECIOARA

Sunteti foarte sensibil la tot ceea ce se intampla in jurul dv. si chiar puteti prevedea ce se va intampla. Ocoliti vizitele neplacute, avand un motiv foarte credibil – munca si iar munca. Din pacate, marti si miercuri, nu va intelegeti deloc cu partenerul de viata si va intrebati de ce oare nu ati renuntat la aceasta uniune cand erati mai tanar. Este foarte posibil ca si de aceasta data neintelegerile sa fie produse din cauza copiilor, care se comporta din ce in ce mai ciudat. Nativele au o intuitie exceptionala, care le ajuta sa depaseasca orice obstacol.

Zile norocoase – sambata

Zile fatidice – marti

BALANTA

Sunteti implicat intr-o serie de afaceri diverse sau pur si simplu aveti mai multe servicii, care din pacate toate au de suferit din cauza necazurilor pe care le aveti in casa sau din cauza starii locuintei dv. La inceputul saptamanii, aveti din nou ganduri de separare, ca si cum despartirea de persoana cu care sunteti casatorit ar rezolva ceva. Este posibil sa se instaleze si o stare de neliniste si sa apara dorinta de a va lua lumea in cap. Pe neasteptate, salvarea apare din partea unui protector-prieten. Persoana iubita le creeaza nativelor necazuri noi.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – joi

SCORPION

Nu aveti niciun pic de liniste. La mijlocul intervalului, picati intr-o discutie conflictuala (foarte posibil un adevarat scandal), care are loc intre cei mai buni prieteni. Oricat ati incerca sa aplanati conflictul, sa apelati la mijloace de mediere civilizate, va veti lovi ca de un zid de incapatanare si dorinta de a se impune a celor implicati. Noroc ca in familie lucrurile merg din ce in ce mai bine, iar partenerul de viata va sustine! Mare atentie li se recomanda celor hipertensivi. Nativele nu au cum sa actioneze pentru a-si imbunatati performantele.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

SAGETATOR

Tensiunile din ultima perioada ating cote maxime – starea de melancolie se agraveaza si devine apasatoare. Parca nu mai puteti actiona in niciun domeniu (la serviciu, la mijlocul intervalului, pot aparea neintelegeri mari). Pentru cei in varsta, se agraveaza toate simptomele bolilor, iar pentru copii, este posibil ca situatia sa ii streseze mai mult pe parinti, pentru ca progeniturilor nu le mai convine nimic si nu stiu cum sa-si manifeste nemultumirea. Bani prea putini. Nativele pot sa intre joi intr-o incurcatura de zile mari.

Zile norocoase – marti

Zile fatidice – joi

CAPRICORN

Aspectele astrologice de acum ii influenteaza pe toti nativii acestui semn, dar mai cu seama pe cei din ultimul decan. Sunteti foarte energic, dar si foarte nervos. Marti si miercuri, diplomatie si intuitie maxime. Vor suferi indeosebi cei care sunt casatoriti, dar sunt afectate si toate posibilitatile de comunicare: va faceti greu inteles sau chiar ii intelegeti gresit pe cei din jur! Mare grija pentru a nu "reusi" sa faceti rost de dusmani in plus, din cauza reactiilor dure! Majoritatea nativelor evita activitatile care implica un risc oarecare.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – luni

VARSATOR

Va manifestati personalitatea fara niciun fel de retinere, iar cei din jur pot profita de sfaturile dv. excelente. Este intervalul cel mai avantajos pentru castigarea unor mari sume de bani din diverse parti si in diverse feluri. La fel de bine ati putea canaliza aceasta energie si simt financiar catre aspecte foarte placute, cum ar fi sexul, mai ales ca senzualitatea dv. o ia pur si simplu razna – sunteti mai tot timpul excitat. Cimentati unele prietenii de abia infiripate. Vineri, exista posibilitatea ca cineva drag sa se imbolnaveasca. Nativele descopera ca nu pot finaliza nimic fara ajutor.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – vineri

PESTI

Stiti foarte bine cum sa va chivernisiti banii si nu conteniti sa faceti noi imbunatatiri in propria casa sau in locatiile unde lucrati. Este un interval in care veti fi fortat de imprejurari sa faceti foarte multe deplasari (cele mai multe scurte), in mare parte pentru a va ajuta rudele apropiate, prietenii sau chiar vecinii. In ziua de miercuri, se anunta o hipersensibilitate psihica marita, dar in rest starea de sanatate este foarte buna. Unele persoane din anturaj va atrag si din punct de vedere sexual. Nativele raman in urma cu aproape toate activitatile profesionale si casnice.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – marti