BERBEC

Cineva din anturaj va cere sfatul intr-o problema de viata. Desi va simtiti jenat, ii oferiti amanuntele dorite din propria experienta. Vi se ofera o recompensa neasteptata. Sunteti apreciat pentru tactul deosebit cu care stingeti conflictele.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

TAUR

Conflicte intre colegi, in urma unor dispute legate de deplasari. Acasa, mult optimism. Vi se confirma aparitia unei complicatii, care, desi nu este grava, va creeaza tot felul de probleme. Datoriile "revin" si trebuie sa faceti iar economii.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●

GEMENI

Nu mai aveti probleme financiare si actionati cu finete pentru a rezolva si situatia dificila a unor rude, care insa nu va aproba metodele. Nu acceptati tonul jignitor al colegilor, in primul rand pentru ca datorita dv. au fost angajati!

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

RAC

Vi se ofera ca recompensa un nou job sau un proiect de amploare. Chiar daca prudenta cu care actionati este criticata de unii colaboratori, continuati sa va comportati ca atare si nu aveti decat de castigat. Ati depasit vremea riscurilor!

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

LEU

Evitati discutiile si tineti-va promisiunile, oricat de greu ar fi! Aflati ca cei care v-au ajutat, sperau sa va incurce si va decideti sa le dati o lectie. Ambitia dv. se manifesta in domenii in care este greu de prevazut daca veti castiga.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

FECIOARA

Sunteti admirat si incurajat de aproape toata lumea. Seara, consens familial. Va bucurati de sprijinul unor prieteni mai vechi si reusiti sa faceti o surpriza persoanei iubite. Rudele au o atitudine bizara cand va critica, dar va dau bani.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Nu mai aveti incredere in nimeni, in primul rand pentru ca aflati ca persoana iubita are secrete chiar si fata de dv. Dezamagire si curiozitate maxima. Seara, sunteti admirat pentru manierele dv. fara cusur si sunteti dat ca exemplu.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

SCORPION

Nu rezistati avansurilor unei persoane si raspundeti cu asprime. Refuzati sa fiti ajutat, deoarece nu va place ca altcineva sa va ravaseasca lucrurile. Pedant si meticulos, credeti sincer ca cei din jur nu vor decat sa va faca "inventarul".

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

SAGETATOR

Momentele de luciditate sunt mai dese si la fel tendintele de a va da la iveala avaritia. Nu vi se pare corect sa nu va achitati datoriile ori sa asteptati sa fie uitate. Rabdarea dv. e pe cale sa cedeze din cauza interventiilor rudelor.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●●

CAPRICORN

Nu actionati asa cum ati dori si respectati un cod etic, care este destul de demodat. O cearta ar tensiona atmosfera si mai mult, fara sa va calmeze. Este posibil sa faceti o criza de gelozie si sa intrati in conflict cu o persoana iubita.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Le pretindeti celor din jur sa va raspunda pe masura serviciilor pe care le-ati facut pentru ei. Refuzati o invitatie pentru ca nu va place anturajul. Evitati activitatile practice, daca nu vreti sa vi se duca vestea ca expert de marca.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●

PESTI

Ati depasit bugetul si nu mai stiti la cine sa apelati pentru a va acoperi greselile. Nu mai aveti bani nici macar pentru un drum planificat la rudele din provincie. Poate nu ar fi atat de evidente problemele dv., daca nu ati fi foarte vorbaret.

Sanatate – ●●

Bani –●

Dragoste –●●●