BERBEC

Intervalul este marcat de o perceptie acuta a conflictelor ce se declanseaza in jurul dv. Sensibilitatea maxima va dezavantajeaza, deoarece se va manifesta ca picatura care umple paharul de stres. Efectele se vor prelungi si asupra saptamanilor viitoare, asa ca veti avea timp sa va obisnuiti cu starea respectiva. Vor aparea evenimente diverse, care va incarca psihic si va lipsesc de putina rabdare pe care o mai aveati. Joi aveti sansa sa stabiliti contacte cu persoane care va dau informatii foarte importanta. Pentru native, nervozitatea si insomnia vor fi la ordinea zilei.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti

TAUR

Aveti tendinta sa va varsati amarul asupra celor din anturajul profesional care nu sunt cu nimic vinovati de starea dv. de nervozitate ("vinovatii" se regasesc in anturajul familial). Conflictele si accidentele pot aparea oricand din cauza neatentiei si lipsei de concentrare. Parca toate relele se indreapta catre dv. prin sectorul sentimental si cel financiar. Ori iubiti pe cine nu trebuie, ori suportati pagube destul de insemnate. Vibrati puternic la toate nedreptatile pe care le observati in jur, dar nu vedeti ce neplaceri provocati dv. Pentru native, de abia vineri lucrurile intra pe un fagas cat de cat normal.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

GEMENI

Daca sunteti deja implicat in conflicte, este posibil ca acestea sa se acutizeze luni si marti. De miercuri, traiti un fel de liniste interioara care celorlalti li se pare a fi indiferenta, daca nu cumva chiar nepasare. Intregul interval aveti spor, dar numai la serviciu. Munciti mult si va organizati exemplar, spre uimirea celor care va considerau terminat din cauza unor boli care au trecut de mult. Sunteti nevoit sa faceti multe drumuri, insa reusiti sa rezolvati tot ceea ce va intereseaza. Nativelor le va ramane timp sa se implice si in numeroase activitati casnice.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – marti

RAC

Incepeti saptamana in forta si aveti de gand sa continuati in acelasi ritm, numai ca nu dispuneti de atata vitalitate. Se poate spune ca sunteti lipsit de energie si deja v-ati saturat de scandaluri si barfe, de intrigi si criticile pe care trebuie sa le suportati de mai bine de doua saptamani. De marti, incepeti sa pregatiti activitati, contracte, ceva ce are menirea sa va scape de datorii. Joi, apar primele semne de imbunatatire a situatiei financiare, dar starea de sanatatea ramane precara. Nativele devin mai intreprinzatoare si cu mult mai energice.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

LEU

In jurul dv. si al partenerului de viata, se produce un fel de valva – este posibil sa ajungeti subiect de discutie pentru cunoscuti. Nimeni dintre acestia nu este rauvoitor, insa situatia tot va deranjeaza, orgoliul dv. fiind maxim. Discutiile pot fi evitate daca nu stati pe acasa si nu raspundeti la telefoane. Vor exista miercuri si joi momente de tristete, dar si de blandete sau apatie. Lehamitea de viata se va manifesta asupra tuturor sectoarelor vietii dv. La sfarsitul intervalului, nativele se vor simti mult mai protejate si mult mai linistite.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – luni

FECIOARA

Se va deschide un nou ciclu, care presupune oportunitati profesionale. Somerii sunt cei mai avantajati de aspectele astrale ale acestei saptamani. Deschiderea care apare se manifesta prin sperante, sanatate mai buna si un loc de munca convenabil. Chiar daca apar surprize in aceasta saptamana (mai ales joi si vineri), acestea sunt benefice pentru intreaga dv. familie. Din punct de vedere financiar este bine sa nu va asteptati la schimbari majore pentru moment. De asemenea, este necesar sa nu faceti nimanui confidente. Nativele scapa de naivitate si revin la pragmatismul caracteristic.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – sambata

BALANTA

Dezavantajele din ultimele doua saptamani se transforma brusc in avantaje multiple. Se pare ca ati invatat o lectie si acum stiti cum sa reactionati la insistente si vorbele foarte dure, intorcandu-le in favoarea dv. Celor mai multe Balante li se propun calatorii lungi, foarte placute, la care le va fi greu sa renunte, numai ca interesele lor le impun un refuz sau o amanare. Relatiile familiale raman cam incordate, mai ales pentru cele care au ca parteneri Berbeci. Nativele care au copii au mai multe necazuri, dar de joi se vor resemna.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – joi

SCORPION

Cei care au functii importante se trezesc in mijlocul unor convulsii sociale, care le pericliteaza pozitia profesionala sau sociala. La mijlocul intervalului, vor fi foarte uimiti de cum se deruleaza evenimentele, dar la randul lor ii surprind pe cei din anturaj prin forta cu care se regasesc si se redreseaza. Cei mai afectati sunt nativii seniori care in aceasta perioada trebuie sa suporte interventii chirurgicale si nu pot renunta la acestea. Se pot produce accidente bizare care afecteaza organele interne, membrele superioare si gatul. Nativele sunt "cuminti", dar si lipsite de probleme majore.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – miercuri

SAGETATOR

Cei mai multi nativi sunt fericiti pentru ca au de lucru si muncesc exact in domeniul in care se pricep cu adevarat si le face placere. Pentru acesti nativi, o alta posibila promovare le-ar pune sanatatea in pericol, deoarece deja au depasit limitele cu care sunt obisnuiti. Trezesc usor simpatia celor din anturaj, numai ca vor avea si multe aventuri. Se ivesc foarte multe propuneri erotice, la care nu vor sti cum sa reactioneze. Nu vor sti sa se poarte cu cei care ii lingusesc miercuri si pot fi inselati cu usurinta vineri. Nativele sunt lipsite de limite pana joi, iar apoi devin melancolice.

Zile norocoase – joi

Zile fatidice – vineri

CAPRICORN

Acesti nativi se simt amenintati, urmariti si criticati fara motiv. Este vorba doar de o sensibilitate trecatoare, care dispare definitiv joi. Este necesar sa se detaseze de mesajele incarcate de invidie si sa fie mai prudenti in ceea ce priveste alimentatia si micile "vicii": fumat, consum de alcool etc. Ultimele trei zile ale intervalului sunt ambigue, presarate de reprosuri, dar si de laude (ambele tipuri de interventii devin la un moment dat foarte agresive). Nativele nu trebuie sa imprumute bani si nu trebuie sa accepte cadouri ce pot fi considerate mita.

Zile norocoase – luni

Zile fatidice – vineri

VARSATOR

Se va dovedi in acest interval ca "tacerea este de aur". Nu este bine sa va faceti cunoscute parerile despre cei din jur, deoarece tendinta generala va fi sa se interpreteze negativ. Starea de sanatate este cand buna, cand mai putin buna, si chiar daca ajungeti la doctor nu veti fi mai lamurit. Aveti in continuare idei financiare geniale, dar nu gasiti niciun specialist care sa le si puna in practica, fara a deveni periculoase. La locul de munca, exista vineri riscul aparitiei unor incurcaturi majore din cauza pierderii unor acte. Pentru toate nativele, nu sunt excluse sanctiunile miercuri si joi.

Zile norocoase – miercuri

Zile fatidice – joi

PESTI

La inceputul intervalului, activitate sustinuta si rezultate exceptionale. Risipa de energie va duce insa la o stare de epuizare fizica. Pot aparea mici ghinioane miercuri, provocate de membrii mai tineri ai familiei, mai ales daca sunt Varsatori. Verificati cu atentie toate "utilajele" pe care le folositi, pentru a indeparta orice pericol. La sfarsitul intervalului, anulati toate contractele neproductive si semnati altele, mult mai provocatoare si mai bune din punct de vedere financiar. Pentru native, relatiile familiale sunt convulsive intregul interval.

Zile norocoase – vineri

Zile fatidice – marti