BERBEC

Suferiti din cauza gafelor pe care le face un tanar din anturajul dv., insa toti considera ca sunteti mult prea sensibil. Preferati sa va puneti in practica noile planuri de reorganizare pentru a va linisti cat de cat. Tensiuni continue.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

TAUR

Nu lasati nimic la voia intamplarii si va calculati cu atentie toate activitatile, indiferent de natura lor. Partenerul dv. nu mai este la fel de exuberant si nici la fel de norocos, dar a ramas agresiv si va critica necontenit.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

GEMENI

Va simtiti din ce in ce mai bine si este posibil sa aveti curaj sa faceti niste excese care vor fi imediat penalizate de disfunctii hepatice. Partenerul de viata devine mai prosper si asta aduce o stabilitate nesperata in familie.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

RAC

Prosperitatea colegilor va mira, tinand cont ca sunteti mai bine salarizat decat ei. Cand incepeti sa credeti ca este vorba doar de o fatada, apare si confirmarea ca nu mint si nici nu se lauda. Mirarea dv. poate provoca multe gafe!

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

LEU

Optimismul si exuberanta cu care va manifestati ii pune pe ganduri pe cei din anturaj. Nu este vorba decat de revenirea poftei de viata si a increderii in propriile posibilitati de afirmare. Seara, familia va fi de-a dreptul fara replica.

Sanatate – ●●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

FECIOARA

Se pare ca v-ati atins idealul si ca ati finalizat inainte de termen toate planurile personale. Aflati ca o ruda apropiata a devenit prospera si incercati sa aflati cum a reusit sa scape de saracie pentru a va inspira in folos propriu.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

BALANTA

Prietenii, rudele apropiate, parca toata lumea este mai prospera decat dv. Redeveniti foarte pesimist, cu toate ca nu va puteti plange decat de faptul ca cei dragi v-au inglodat in datorii. Vi se cer bani din nou si aveti reactii dure.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

SCORPION

Nu va asteptati la evolutii fantastice din partea noilor colegi si astfel veti avea numai surprize placute. Vi se anunta o marire de salariu ori o promovare, asa ca ziua este pentru dv. de-a dreptul memorabila. Seara, confidente uimitoare.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●

SAGETATOR

Toata lumea parca este a dv., asa ca nu va mai pasa de barfe, adversari si intrigi. Deveniti brusc un izvor de optimism. Este de preferat sa nu faceti excese pentru ca aveti inca o sensibilitate biliara deosebita. Iubire marturisita.

Sanatate – ●●

Bani –●●

Dragoste –●●●

CAPRICORN

Sunt posibile intalniri deosebit de importante din punct de vedere profesional. Sunteti atat de ocupat, incat nici nu realizati cum zboara timpul si va aparea pericolul sa intarziati exact cand se voteaza bugetul actual al familiei.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●●

VARSATOR

Mai independent si mai original decat de obicei, plecati de la serviciu fara a anunta pe nimeni, pentru a va intalni cu un bun prieten care a fost promovat pe neasteptate intr-o functie publica. Seara, relaxare totala, impreuna cu familia.

Sanatate – ●●●

Bani –●

Dragoste –●●

PESTI

Veti invata azi cum sa-i iertati pe cei din anturaj, fara ca acestia sa se simta jigniti. Este foarte posibil sa fiti promovat in locul unei persoane cu mai multa experienta. Originalitatea dv. va fi in sfarsit apreciata de toata lumea.

Sanatate – ●●

Bani –●●●

Dragoste –●